Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha nem vagyok se aktív és se...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok se aktív és se passzív, akkor mi vagyok?

Figyelt kérdés

Én egyiket sem szeretném, csak az orált és a közös masztit. Annak mi a magyar és esetleg angol megnevezése?

Vannak ilyen beállítottságúak a melegek között? Milyen esélyem van így párt találni? Köszi a válaszokat. :)

2018. márc. 4. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen melegek, akik csak orált szeretnének, én is találkoztam már ilyenekkel. Bár viszonylag ritka. Viszont ha előre letisztázod a másikkal, hogy téged csak ez érdekel, akkor szerintem semmi gond nincs belőle.
2018. márc. 4. 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Az vagy ami a szereped orálban. Ha szopsz akk passzív.
2018. márc. 4. 21:32
 3/13 anonim ***** válasza:
86%

Én is ilyen vagyok, én csak szopni szeretnék, vagy másét verni, de ezeket nagyon.

20f kecskemét

2018. márc. 4. 22:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak szopni szeretek
2018. márc. 4. 23:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok
2018. márc. 5. 01:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szopni a legjobb :D
2018. márc. 5. 14:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretem ha szopatnak! :)
2018. márc. 5. 14:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én se vagyok oda az anális szexért.
2018. márc. 5. 18:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Angolul side a neve azoknak, akik nem szeretik az anált. Magyar megfelelője nincs, de sajnos az angol kifejezést sem sokan ismerik.
2018. márc. 6. 18:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy egyrészt marha nagy tévedés csak és kizárólag aktív és passzív felosztásban gondolkozni.

Ahogy alapból a szexualitás, úgy a homoszexualitás is sok árnyalatú, összetett dolog.

Másrészt valóban vannak akiket csak az általad vázolt dolgok érdekelnek.

Harmadrészt én is ilyen voltam, de én például kinőttem pedig vagy 10 évig volt ez nálam, ma már szeretek mindent.

Így abban sem vagyok teljesen biztos, hogy ez nem csak egy állapot...

2018. márc. 8. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!