Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet valahol olyan meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valahol olyan meleg huszonévest találni, aki albérlőtársat keres?

Figyelt kérdés
Elsősorban a melegség itt azért megemlítendő, mert mindkét félnek kellemesebb, ha nem kell kényelmetlenül éreznie magát, ha a lakótársa akit felhoz, nem éppen egy lány. Vagy akár még a 2 lakótárs is összejöhet, ha úgy alakul ;)
2018. márc. 3. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Romeón volt anno egy felhasználó ahol 2 srác kereset 3. embert albérlethez
2018. márc. 3. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hol keresel?
2018. márc. 4. 12:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Budapest
2018. márc. 4. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha Pécsen keres valaki akkor itt vagyok. Ugyanebből az okból, ha valaki feljönne esetleg hozzám akkor abból nincs semmi kellemetlenség.

26f

2018. márc. 4. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én először egy heteró hisztis p*csával (lány) laktam együtt, szerencsére 1 év után annyira nem bírtuk egymást, hogy ő ment el. :DD

Azóta 2 meleg lakótársam is volt, most én költözök, de velük úgy nem volt semmi problémám, csak változnak a körülmények...

Tényleg jó volt, hogy nem kellett frusztálódnunk a másik miatt, egy heteróval ez nagyon rossz.

2018. márc. 5. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!