Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tudunk az urológus szakemb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudunk az urológus szakemberekről álltalában?

Figyelt kérdés

Homoszexualitás kategóriába tettem fel a kérdést, értsd: Ők majdnem mind melegek? Vagy arra a szakirányra elegendő a leggyengébben teljesító hallgató is? (tapasztalati okból feltételezem) Nő csak 1-2 van,aki urológus. Miért?

Mit gondoltok? Esetleg tapasztalat..?

2018. márc. 3. 14:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ez baromság. urológiára nem csak férfiak járnak, hanem nők is. ahogy nem csak férfi orvosok vannak, hanem nők is.
2018. márc. 3. 14:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! Voltál te már urológián?
2018. márc. 3. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
képzeld, voltam. És elmondanám neked a 40 feletti nők nagy része kényszerül urológiai ellátására.
2018. márc. 3. 14:32
 4/10 anonim ***** válasza:
7%
Hát, talán nem kéne műszálas tangát hordani...
2018. márc. 3. 15:09
 5/10 anonim ***** válasza:
58%

Hát persze, mert urológiai probléma csakis a műszálas tangától lehet.

Gondolom mivel buzeramatyi vagy, ezért gőzöd nincs a női test működéséről. A hormonális változásokról, a pajzsmirigy elváltozások mellékhatásáról, a stressz okozta testi jelekről...és akkor többet nem is írok, mert te is csak olyan csökött agyú vagy, mint a kérdező....

2018. márc. 3. 15:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Eszerint a logika szerint aki patológus meg mind nekrofil.

Egyébként pedig nekem épp veseproblémával kell urológiára járnom, aminek hadd ne mondjam, sok köze nincs ahhoz, hogy milyen fehérneműt hordok.

2018. márc. 3. 16:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát.. Ha "felfázás" (és tudjuk h olyan NINCS, nem a hidegtől leszel beteg, hanem a kórokozóktol) szövődményeként vagy STD kórokozó miatti szövődmény miatt beteg a veséd,akkor van köze. Vese problémával nephrológiára tessék menni. Jobban értenek hozzá. Jobbulást! ;-)
2018. márc. 3. 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Meleg orvostanhallgató vagyok.

Az urológia nem az "úr" szóból származik, mielőtt ezt hinnéd, kedves kérdező és mások. :D

Az "uros = vizelet" szóból ered az elnevezés ("vizelettudomány"-ként lehetne lefordítani az urológiát), és mivel férfiaknál a húgy-ivarszervek kevésbé differenciálódtak, mint nőknél (húgycső azonos az ejakuláció útjával), ezért az urológus leginkább férfi paciensekkel foglalkozik, DE nőkkel is.

Akiknek nem a veséjükkel, hanem az alsó húgyutakkal van problémájuk, azoknak NEM a nephrológiára kell menniük.

Még nem tanultam urológiát (4-5. éves tantárgy talán), de ahogy elnéztem néhány urológus orvosunkat a klinikán, szerintem jó pár meleg. Ez nem azt jelenti, hogy mind az lenne, de szerintem esélyes, hogy az urológusok között többen nyitottak valamilyen mértékben a saját nemük felé, mint egyébként egy normál populációban.

De erre még nem láttam statisztikai vizsgálatot. :D

2018. márc. 3. 23:13
 9/10 A kérdező kommentje:

Oké hallgató, köszi a választ. Bár az gyanús h te ránézésre megmondod ki aki meleg. Te meleg vagy?

Amúgy nem érdekel a szó eredete. Amit meg írtam az egyik válaszolónak, abban nem volt tévesztés. Nem tudom mit, vagy kit helyesbítesz. Fizetősre jársz vidéken?.

2018. márc. 4. 09:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra gondolsz, hogy aki a húgyivarszervekkel foglalkozik, az természetszerűen a nemiszervekkel is többet foglalkozik, akkor a kérdést miért nem az andrológus szakemberekkel kapcsolatban tetted fel ? Merthogy egy urológust az erektált állapotban levő férfi nemiszerv egyáltalán nem érdekli (mivel éppen, hogy lankadt állapotban lehetséges alapvetően a vizelés), az andrológust meg éppen hogy az erekció és annak létrejötte érdekli, majd pedig a sperma és egyéb.
2018. dec. 4. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!