Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudunk az urológus szakemberekről álltalában?
Homoszexualitás kategóriába tettem fel a kérdést, értsd: Ők majdnem mind melegek? Vagy arra a szakirányra elegendő a leggyengébben teljesító hallgató is? (tapasztalati okból feltételezem) Nő csak 1-2 van,aki urológus. Miért?
Mit gondoltok? Esetleg tapasztalat..?

Hát persze, mert urológiai probléma csakis a műszálas tangától lehet.
Gondolom mivel buzeramatyi vagy, ezért gőzöd nincs a női test működéséről. A hormonális változásokról, a pajzsmirigy elváltozások mellékhatásáról, a stressz okozta testi jelekről...és akkor többet nem is írok, mert te is csak olyan csökött agyú vagy, mint a kérdező....

Eszerint a logika szerint aki patológus meg mind nekrofil.
Egyébként pedig nekem épp veseproblémával kell urológiára járnom, aminek hadd ne mondjam, sok köze nincs ahhoz, hogy milyen fehérneműt hordok.

Meleg orvostanhallgató vagyok.
Az urológia nem az "úr" szóból származik, mielőtt ezt hinnéd, kedves kérdező és mások. :D
Az "uros = vizelet" szóból ered az elnevezés ("vizelettudomány"-ként lehetne lefordítani az urológiát), és mivel férfiaknál a húgy-ivarszervek kevésbé differenciálódtak, mint nőknél (húgycső azonos az ejakuláció útjával), ezért az urológus leginkább férfi paciensekkel foglalkozik, DE nőkkel is.
Akiknek nem a veséjükkel, hanem az alsó húgyutakkal van problémájuk, azoknak NEM a nephrológiára kell menniük.
Még nem tanultam urológiát (4-5. éves tantárgy talán), de ahogy elnéztem néhány urológus orvosunkat a klinikán, szerintem jó pár meleg. Ez nem azt jelenti, hogy mind az lenne, de szerintem esélyes, hogy az urológusok között többen nyitottak valamilyen mértékben a saját nemük felé, mint egyébként egy normál populációban.
De erre még nem láttam statisztikai vizsgálatot. :D
Oké hallgató, köszi a választ. Bár az gyanús h te ránézésre megmondod ki aki meleg. Te meleg vagy?
Amúgy nem érdekel a szó eredete. Amit meg írtam az egyik válaszolónak, abban nem volt tévesztés. Nem tudom mit, vagy kit helyesbítesz. Fizetősre jársz vidéken?.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!