Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan aki távkapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki távkapcsolatban van a párjával?

Figyelt kérdés

Nálatok nem laposodik el egy idő után a kapcsolat? Mármint úgy értem hogy ha kb. Ott laktok egymás mellett akkor tudtok közös programokat csinálni arról is dumálgatni, míg ha távkapcsolatban vagytok akkor kb. Az aznapi történéseket tudjátok megbeszélni, ha már ismeritek egymást eléggé és az gyorsan kiüresedik. Vagy ti miről beszélgettek? Tapasztalatok?

Köszi előre is.

2018. febr. 23. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi sajnos egyelőre távkapcsolatban vagyunk a párommal. Nehéz igy, de ki lehet birni ha szereted a párod. Minden témárol tudunk beszélgetni. De elsőként az napi napunkrol, ilyenkor szerintem fontos hogty elmondjuk milyen napod volt. KB 1-és fél órát telefonálunk naponta, de nem vettem észre hogy kiüresednénk a témából. Kedves kérdező te is távkapcsolatba vagy?
2018. febr. 23. 12:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi 3 évig voltunk távkapcsolatban és akkor kezdett laposodni, amikor összeköltöztünk. 21/F
2018. febr. 23. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Párommal a kapcsolatunk majd első teljes évét távkapcsolatban töltöttük egymástól több száz kn-re, aztán összeköltöztünk, majd később őt meghatározott időre külföldre helyezte a cége. Úgyhogy most fél éve vagyunk újra távkapcsolatban (így 5,5 együtt töltött év után) és hátra van még egy fél. Mi azt tapasztaljuk, hogy nagyon rossz egymás nélkül élni a hétköznapokat, és bár eddig sem volt baj a kapcsolatunkkal, de most olyan, mintha felmelegítettük volna és újra az ismerkedési fázisban lennénk, amikor minden izgalmas. Alig várunk minden alkalmat, amikor találkozunk. :) Kb. 2 hetente tudjuk összehozni, hogy vagy ő jön, vagy én repülök hozzá, de volt olyan is, hogy 1,5 hónapig egyáltalán nem tudtunk találkozni és az mindkettőnket nagyon megviselt.
2018. febr. 28. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!