Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy heteró fiú nagyon kanos akkor képes lenne megdugni egy másik fiút?
Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 17:19
21/24 anonim válasza:
Kizárt. Bennem még a birkózók látványa is valamiféle visszatetszést kelt.
22/24 anonim válasza:
Egyszer hagytam, hogy egy másik srác kiverje nekem. Az elég fura volt. Máskor meg lesz-pott. A fura, hogy jó volt. Azóta kicsit kétségeim vannak, hogy tényleg hol is a határ.
24/24 Thillmin válasza:
Van egy hetero barátom, aki egyszer azt mondta, akkor és ott képes lenne megdugni. Ehhez nagyon sok segítő körülménynek kellett együtt állnia:
- már eleve izgalomban volt egy nő hatására, és már állt neki
- megbízik bennem
- tudja, hogy meleg vagyok, azon felül jó barátok vagyunk, ezért azt gondolhatta, hogy élvezném
- naggyon durrván ki volt éhezve
- erre alkalmas környezetben voltunk
- azzal az elvárással volt ott, hogy aznap ő szexel egyet
- nem volt ott olyan nő, akivel meg lett volna a kölcsönös vonzalom (még az a nő sem tetszett neki, aki tulajdonképpen felizgatta...)
Elmondása szerint még így is csak úgy ment volna neki, ha közben lányokra gondol. A felételes mód annak szól, hogy visszautasítottam a havert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!