Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/9 A kérdező kommentje:
#2-es:Hipnózissal kapcsolatos szexuális fantáziák, pl. arra felizgulni ha valaki irányít hipnózissal, vagy ha valakit te irányítasz ilyen módon.
2018. febr. 11. 23:52
4/9 anonim válasza:
Én szoktam ilyesfajta képeket nézni, szerintem izgi. :D
5/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Szerintem ez nem fétis.
Egyébként a közhiedelemmel ellentétben a hipnózisban nem lehet olyan dolgot csinálni, amit az ember ne csinálna meg éberen is. Pl. ha pinkódját akarod elkérni, akkor fel fog ébredni. Nyilván ez történik akkor is, ha nem akar szexelni. Szóval fogalmazhatunk úgy is, hogy a hipnózisban a kontrollvesztés csak látszólagos.
Egyébként velem volt már, hogy elképzeltem ilyen hipnózisos szituációt. :)
Viszont a tényleges kontrollvesztés az kifejezetten taszít, nem szoktam beleegyezés nélküli szexről fantáziálni.
6/9 anonim válasza:
Hipnózis fetisshhh mi. Háhá . Miért nem inkább mindjárt kihasználás fetisshhh he?
7/9 anonim válasza:
Ha elhipnotizálnak, akkor magadhoztéréskor nem úgy van, hogy semmire sem emlékszel? Hogy izgulhatsz arra, amire nem emlékszel? :)
9/9 anonim válasza:
Nekem az van! Már attól felizgulok, ha látom, hogy egy nőt hipnotizálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!