Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan aktív akit nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aktív akit nem zavar hogy csak orál van?

Figyelt kérdés

2018. febr. 3. 16:22
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Van itt olyan, akinek ha küldök magamról képet, megítéli, hogy mennyire vagyok vonzó meleg/biszex fiúknak? A testem eléggé "nyakatekert", de valahogy mindig is különlegesnek és izgatónak tartottam külső szemmel, főleg, mert egy japán animében volt egy hasonló alkatú, vékony és furcsa.
2018. febr. 4. 15:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"En kenyszerbol ugyan de rendszeresen szopok"

Hogy, hogy kényszerből sz*psz? Pisztolyt tartanak a fejedhez?

2018. febr. 4. 20:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a partne csak furulyázni szeretne, megelégszem azzal is. Mindig örülök annak, amit kapok a másiktól.
2018. febr. 4. 21:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Van, pl. én. ;)
2018. febr. 6. 01:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 25 p vagyok. Nagy ritkán szeretem az anált, de annyira körülményes egy passzívnak.

Aktív: leborotválja a farkát. Vagy nem :D

Passzív: leborotválja a farkát, a seggét, kimossa magát, figyel arra, hogy mit eszik stb..

Én elég perverz vagyok, de tényleg jobb az orál. Nyalni még szeretek pl, és elég sok egyéb játék is vonz (sm, alázás stb).

Amúgy is szerintem jobb egy torkot dugni mint egy popsit :D

2018. febr. 12. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!