Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jobb érzés, ha feneket ujjazzák vagy ha vibrator van benne?
Figyelt kérdés
2018. jan. 29. 11:43
1/9 anonim válasza:
Nekem egyik sem jön be. A p..is ami jó és élvezetes. De mindenki más és mást is szeret.
3/9 anonim válasza:
Más. Igazából a prosztata ingerlése az, ami jó. Ujjal elég nehéz és fárasztó egy idő után. A vibrátor erőteljesebb és megvan az az előnye, hogy aki csinálja az nem fárad el benne. Talán a külön prosztata izgatására kitalált szexjátékok a legjobbak, azokkal lehet lökdösni és erőteljesen préselni is a prosztatát fáradtság nélkül.
4/9 anonim válasza:
Passzív létemre egyiket se szeretem.
20f kecskemét
6/9 anonim válasza:
Sokkal jobb érzés az ujjazás. Tudod szabályozni a vastagságot.
7/9 anonim válasza:
Ha ujaznak, az már párkapcsolatnak számít. Ha nem jól csinálja, jelezheted neki és irányíthatod. a vibr. pedig egy élettelen eszköz.
8/9 anonim válasza:
Szerintem a vibrátor sokkal jobb érzés, a vastagsága miatt jobban élvezem, meg a rezgés sem utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!