Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A vékony srácoknak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony srácoknak miért vaskosabb a farkuk?

Figyelt kérdés
16-20 év körüli fiatal srác korosztályról beszélek és ott is inkább azokról akik ilyen kisujj véknyak és magasak is általában. Nincs baj velük csak így fura hogy tök vékony srác de alul meg nagy vastag, általában a plázákba pisálásnál látom mikor mellém áll egy ilyen kaliberű srác és előránt a gatyából egy kb 5 cm vastag meg vagy 10-13 cm hosszú locsolóslagot, illetve uszodába is hasonló a helyzet mikor bejönn egy csapat középsulis srác és tök vékony gyerek meg minden, de mikor leveszi a boxert akkor meg egy nagy vastag szerszm lóg ott nekik amit még valamelyik boxerbe se bir már berakni normálisan :D

2018. jan. 28. 14:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
Nekem szerintem tök átlag. 16cm
2018. febr. 12. 11:40
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
csak en nem talalkozom veluk :( 18/f
2018. febr. 12. 13:16
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
11 cm átmérő? Miféle dörrentő az? Tankba nem raknak akkora löveget.
2018. febr. 12. 17:15
 14/20 anonim ***** válasza:
51%
genetika .... amiért a vékony magas alkatúaknak eleve hosszabb is általában
2018. febr. 19. 22:54
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
21 vagyok és elég magas, de nekem csak 14 centis a farkam. És amikor a kondiban látom a 16-18 éveseket jó nagy farokkal kicsit el is szégyenlem magam, szóval szerintem van valami ebben a megfigyelésben. :D
2018. febr. 20. 23:22
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak a véletlen műve semmi köze más mérethez se egyenes arányosság se forditott arányosság

Max aki izomagyú annak lehet kissebb mert nem a szerszámra edz hanem karra testre stb

2018. márc. 2. 12:41
 17/20 anonim ***** válasza:
87%

Adott két fiú, egyik nagyon vékony, másik kicsit testesebb. Mindkettőnek pont ugyanakkora a farka. Melyiket fogod nagyobbnak látni? Na?

Hát persze, hogy a vékonyabbét. Pedig ugyanakkora a farkuk, csupán optikai csalódás az egész.

2018. márc. 10. 11:06
 18/20 anonim ***** válasza:
89%
Én 20 vagyok de nem vagyok kisujj vékony sem magas mégis amit leírtál méretet nekem pont akkora mereven és olyan vastag. Szerintem ez nem ettől függ hanem genetika illetve az csak optikai csalódás. (nem vagyok meleg csak megválaszoltam.)
2018. ápr. 5. 18:58
 19/20 anonim ***** válasza:
18 as igazad van
2018. ápr. 5. 19:46
 20/20 anonim ***** válasza:
44%
dehogy optikai csalódás, ha nagy átlagot nézünk, a magas vékony srácoknak mindig sokkal nagyobb ... csak genetika, testalkat kérdése. és nyilván vannak kivételek meg ellenpéldák, de a nagy számok ezt mutatják.
2018. ápr. 5. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!