Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hetero létemre szívesen lennék lány meleg barátja. Tudom, fura, de nagyon ciki ez, lányok?
Figyelt kérdés
2018. jan. 26. 21:29
11/24 anonim válasza:
Ha hetero vagy, akkor legfeljebb egy lány hetero barátja lehetsz... ez kb annyi, mint egy szimpla barátság szexuális vonzalom nélkül. Nem kell ehhez melegnek lenni :-/
12/24 János Gilján válasza:
Kérdező: Ennél szarabb csajozó trükkel még sosem találkoztam, gratulálok te vagy a nyertes! :)
13/24 A kérdező kommentje:
Miért van az, hogy minden pasi úgy érzi, hogy reagálnia kell egy világosan nőknek szóló kérdésre. Miért érzik megszólítva magukat? Mikor lány ír kommentet, egyből kedvesebb.
2018. jan. 27. 11:00
14/24 anonim válasza:
Lányként mondom hogy idiótaság az egész felvetés. Most boldog vagy?
15/24 anonim válasza:
Nő vagyok, és igy mondom: baromság a kérdésed. Hetero vagy, nem meleg-hogy lehetnél meleg barát?
16/24 ZoltanAnglia válasza:
Atyam, ekkora idiota kerdezo.
17/24 anonim válasza:
Lány vagyok, és nagyon megnevettettél, köszönöm! :')
Amúgy én sem értem, miről beszélsz.
24/L
18/24 anonim válasza:
Gondolom arra ital, hogy olyan akar lenni egy lanynak mint egy meleg baratc:D csak o hetero :D de eleg mindfuck..
19/24 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nem írtad, hogy lány, vagy fiú vagy, de igazából nem is érdekes. Azt azért tudhatnád, hogy egy heteróból nem lesz "meleg barát". Ha igen, akkor ő nem hetero, hanem minimum biszex.
Amit írtál, ahogy megfogalmaztad a kérdést, az egy nagy zagyvaság. Ezért ne csodálkozz, ha nem kapsz kielégítő válaszokat.
20/24 anonim válasza:
Kategóriát nézted?? Ez meleg kategória. Itt nemigen fog lány válaszolni.😁😁😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!