Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti mit preferáltok jobban?
Figyelt kérdés
Az egyéjszakás kalandokat vagy tartós szexkapcsolatot, netán a komoly tartós kapcsolatot egy másik hímneművel?2018. jan. 26. 19:36
1/12 anonim válasza:
Tartós, szexkapcsolatban is olyat, ahol nem csak szex miatt járunk össze.
2/12 anonim válasza:
Az egyéjszakás kalandot vagy esetleg egy laza szexhaverságot.
3/12 anonim válasza:
Egyéjszakás kapcsolatot, mely során kialakulhat akár tartós kapcsolat is.
5/12 anonim válasza:
Az egyejszakas kalandozas nem az en vilagom. Csak tartos erdekel.
6/12 anonim válasza:
Többnyire egy éjszakás kalandjaim voltak egy kivétellel. A partnereim mindig leléptek mielőtt a szexbarátságig eljutottunk volna. Az az egy meg előbb volt barátom, mint szexpartnerem. Kár, hogy vége lett.
8/12 Buran válasza:
Én inkább a párkapcsolatot preferálom. Ha az nem, akkor a barátság extrákkal.
Sima szexkapcsolat, egyéjszakás nálam nem nagyon játszik.
23/F
9/12 anonim válasza:
Az 1-es megírta amit akartam. Tartós szex kapcsolat ami nem csak a szexről szól,hanem néha csak úgy beszélgetni,sétálni....😊😊
10/12 anonim válasza:
Leginkább a tartós kapcsolatot, vagy olyan szexhaverságot amiben több is van a szexnél, az egy éjszakás abszolút nem az én világom, nem is voltam és nem is szeretnék ilyesmiben benne lenni.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!