Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol keressek ilyen partnert?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek ilyen partnert?

Figyelt kérdés

Heteró pasi vagyok, az életben domináns, túlzottan is. A férfi test a legkevésbé se vonz.

Nagyon vágyok arra, hogy valaki megalázzon. Mindig párkapcsolatban próbáltam megkapni barátnőtől, de sosem sikerül. Prostihoz nem megyek. Meguntam a keresést (több mit 10 év), nem akarok tovább várni, az is megfelel ha férfi az illető, ha neki jól esik és élvezi.

Nem érdekel hogy néz ki, milyen idős, csak élvezze azt, hogy felettem áll és kiéli magát rajtam.

Elsősorban neten szeretném kiélni a vágyaimat, élőben csak nagyon kivételes esetben.

Hol keressek ilyen partnert? smpixie esélytelen. Meleg társkeresőkön nincs ilyen. Tudtok valamit javasolni?

Oltásra nincs szükségem köszönöm, csak tanácsra.

2018. jan. 21. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az h meguntad a keresést? Hány barátnőd volt ezalatt a 10 év alatt? Egyik se volt nyitott a bdsmre, dominanciára?
2018. jan. 21. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Goldengaten, eropolison próbáltad már?
2018. jan. 21. 18:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Volt több is és volt amikor tökéletesen és hiánytalanul megkaptam amire vágytam. Egyszer még olyan is volt, hogy túl sokat kaptam (én is meglepődtem), de ez most itt lényegtelen a kérdés szempontjából.
2018. jan. 21. 18:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Egyébként félreérthetően írtam a kérdést. Persze, volt már részem ilyenben, de TARTÓSAN nem kaptam meg senkitől sem.

Eropolis nem jött be, goldengate-et még nem próbáltam, köszönöm a tippet, körbenézek.

2018. jan. 21. 18:18
 5/6 anonim válasza:
90%
Semmiképp ne neten keresd! Pusz
2018. jan. 21. 19:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon nem akar ez nekem összejönni. Ennyire extrém volna?
2018. jan. 24. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!