Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogyan borotváljátok a feneketeket? / hogyan tarjárok azt tisztán?
Borotván kívül a gyantázás van még,de az elég fájdalmas lehet azon a területen.
Borotvát akkor nem ajánlom csak,ha van külső aranyered.
Amúgy meg széthúzod,és óvatosan a végbél körül is lehet borotválni.
Ajánlott először a feneket borotválni(ha az is szőrös),mert így nem a legélesebb utána a borotva és a sérülékenyebb területet már nem a vágja meg.
Néha volt,hogy megvágtam,de ezek nagyon apró,hajszálér sérülések.
Lehetőleg azért ne nagy dolog előtt borotváld közvetlen.Hanem inkább miután voltál wc-n,és megvolt a beöntés,akkor érdemes borotválni.(Ugye ha véletlenül megvágnád magad nem túl szerencsés utána kaksizni.)
Miért kéne borotválni akármelyik nemnek, akármilyen szexualitással?
WCzések után mosakodjatok, ne csak papírt használjatok. Ennyi a magic.
Én borotválni szoktam, anál előtt pedig beöntést csinálok - elmegyek wc-re, utána lecsavarom a zuhanyrózsa fejét, beállítom a vizet langyosra, bedugom a popsimba, és amikor már érzem hogy feszít a víz elmegyek megint wc-re, és ezt addig csinálom amíg tiszta víz nem jön :) Kb. 3-4x szoktam megismételni. Így belül is tiszta lesz a popsim.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!