Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk. Mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk. Mi a véleményetek a mondoconról?

Figyelt kérdés

Ez volt az első mondoconom és még nincs összehasonlítási alapom de tuti megyek a következőre is.:)

Nektek mi a véleményetek róla és szoktatok-e menni?

És ha igen szoktatok-e freehugozni?

És van valami árulkodó jel hogy melegek vagytok?(nálam ez egy cuki arcmaszkban mutatkozik meg)

Remélem nem kérdezek túl nagy hülyeségeket és előre köszönöm a válaszokat.

2018. jan. 13. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam freehugozni. Az ismerőseimhez sem érek hozzá szívesen, nem még akkor idegenekhez.
2018. jan. 13. 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elöző évben a tavaszi con-on az utolso nap mar epp indultunk volna ki a bejaraton mikor odajotthozzank egy srac,mindenkit vegigpuszilt es elszaladt köszönéssel :D ha nemszaladt volna elelkertem volna legalabb a szamat:D pont arra gondoltam h meg kene azert olelni valakit hamar voltam eloszor a conon, erre jobbat kaptam:D
2018. jan. 14. 00:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hello

Nekem is tegnap szerintem nagyon jó én is szertnék menni a következőre

Én FreeHugoztam és a legtöbben úgy mutatják meg h melegek h szivárvanyszinnel írták le

Mivel én titkolom h Meleg vagyok ezért én nem nagyon mutattam ki

Remélem jó vászt adtam

18/f

2018. jan. 14. 09:38
 4/9 kovpet ***** válasza:
84%
Hát én nem tudom, hogy mi ez, de úgy érzem, lemaradtam valamiről :)
2018. jan. 14. 17:23
 5/9 A kérdező kommentje:

1. Én se terveztem freehugozni de mindenki kedves volt... aztán mégis megöleltem egy csomó fiút/lányt.

2./3. Örülök hogy jól szórakoztatok és legközelebb szivárványos táblákat fogok keresgélni.:)

4. Mondocon=animés/kpopos rendezvény(de más is szokott ott lenni)

freehug=emberek táblákkal mászkálnak és szétölelgetik egymást.

Remélem tudtam segíteni.

Köszönöm a válaszokat és ha valakinek van még véleménye nyugodtan írja le mert kíváncsi vagyok rá.:)

2018. jan. 14. 19:09
 6/9 kovpet ***** válasza:
83%
Kérdező, jövőre menjünk el :)
2018. jan. 14. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez volt a második conom. Az őszi második napján mind a négyen (ahányan együtt mentünk) freehugoztunk. Azt játszottuk, hogy ha kaptunk egy ölelést, akkor ittunj egy kortyot - semmi erőset. A mostanira csak ketten mentünk barátommal (akivel az előző conon volt az első randink), nem vittünk táblát. Viszont vettünk egy-egy "i love yaoi" maszkot, amit hordtunk. Xd
2018. jan. 15. 08:39
 8/9 A kérdező kommentje:

6. Erre térjünk vissza egy kicsit később ha kb 3 hét van a mondoconig.Majd akkor megbeszéljük.:)

7. Ez is egy megoldás hogy érdekesebb legyen a freehug.

Gratula a barátodhoz.

2018. jan. 16. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Cukik vagytok. ^^

Én az egyik conra cicafülekkel mentem el, és néhány lánytól kaptam meg a "cuki" jelzőt. :)

21f

2018. ápr. 24. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!