Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk. Mi a véleményetek a mondoconról?
Ez volt az első mondoconom és még nincs összehasonlítási alapom de tuti megyek a következőre is.:)
Nektek mi a véleményetek róla és szoktatok-e menni?
És ha igen szoktatok-e freehugozni?
És van valami árulkodó jel hogy melegek vagytok?(nálam ez egy cuki arcmaszkban mutatkozik meg)
Remélem nem kérdezek túl nagy hülyeségeket és előre köszönöm a válaszokat.

Hello
Nekem is tegnap szerintem nagyon jó én is szertnék menni a következőre
Én FreeHugoztam és a legtöbben úgy mutatják meg h melegek h szivárvanyszinnel írták le
Mivel én titkolom h Meleg vagyok ezért én nem nagyon mutattam ki
Remélem jó vászt adtam
18/f

1. Én se terveztem freehugozni de mindenki kedves volt... aztán mégis megöleltem egy csomó fiút/lányt.
2./3. Örülök hogy jól szórakoztatok és legközelebb szivárványos táblákat fogok keresgélni.:)
4. Mondocon=animés/kpopos rendezvény(de más is szokott ott lenni)
freehug=emberek táblákkal mászkálnak és szétölelgetik egymást.
Remélem tudtam segíteni.
Köszönöm a válaszokat és ha valakinek van még véleménye nyugodtan írja le mert kíváncsi vagyok rá.:)

6. Erre térjünk vissza egy kicsit később ha kb 3 hét van a mondoconig.Majd akkor megbeszéljük.:)
7. Ez is egy megoldás hogy érdekesebb legyen a freehug.
Gratula a barátodhoz.

Cukik vagytok. ^^
Én az egyik conra cicafülekkel mentem el, és néhány lánytól kaptam meg a "cuki" jelzőt. :)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!