Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ukrajnában, Kárpátalján vannak homo/biszex srácok?
Figyelt kérdés
Passzív volnék, szeretném durván az orált(szájba/melytorkon, meg nem probaltam, de nagyon felizgulok már a gondolatára is) Beregszásztól fel órára lakok ha veletlen oda valosi vagy.. Análba regebben volt reszem, nem olyan nagy farokkal, de meg tudnám szokni ha felizgatnak, nem vagyok túl szép de alárendelném magam a srácnak.2018. jan. 10. 08:03
1/4 anonim válasza:
Igen, vannak. Javaslom, hogy regisztrálj a planetromeora, én ott már többekkel is találkozta.
2/4 anonim válasza:
Életem a mélytorok nem úgy van ahogy elképzelted,ha nem próbáltad nem fog elsőre sikerülni hányinger/öklendezés nélkül. Gyakorlás kérdése az egész.
4/4 A kérdező kommentje:
Életem. :-D
Tudok erről, de azért köszönöm!
Nagyon felizgulok rá, és kiváncsi vagyok rá. Tudom azt is hogy gyakorlás kérdése, de egyszerüen kiváncsi vagyok erre.
2018. jan. 14. 01:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!