Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz?
Az a gondom hogy baromira gáznak érzem hogy ma nem ment a mélytorok pedig mindig szokott menni, de ma csak az öklendezés volt. Szerintetek ez mennyire szégyen? Én nagyon rosszul érzem most magam mert nemtudtam a parnteremnek megadni azt amit kért tőlem. Meg mitől lehet hogy ma nem ment? Amikor eddig ment?
Ui:. 20centis a partneremé.. és ez nem fake kérdés.

Kategória: Szexualitás » Homoszexualitás
Amúgy
Semennyire majd holnap megy.

Hopsz tényleg! Ezt észre sem vettem. Csak véletlenszerűen domba ki a kérdést. Ugye a szexualitás kategórián belül. Hát akkoris, bájos dolog hogy aggódik a kérdező. De a válasz ugyanaz.
EZ NEM A TE HIBÁD! Legközelebb menni fog! Ugyan már! Ne aggódj! Csak gyakoroljatok tovább:)
Ne félj! Menni fog!

De kis cuki vagy :)
Ne aggódj,előfordul az ilyen. Legközelebb menni fog. Emiatt nem fog mást keresni.

:) Nem kell aggódni, ez most így sikerült, van ilyen. Ha emiatt elhagyna, jó nagy gyökér az illető.
24/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!