Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mennyire gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz?

Figyelt kérdés

Az a gondom hogy baromira gáznak érzem hogy ma nem ment a mélytorok pedig mindig szokott menni, de ma csak az öklendezés volt. Szerintetek ez mennyire szégyen? Én nagyon rosszul érzem most magam mert nemtudtam a parnteremnek megadni azt amit kért tőlem. Meg mitől lehet hogy ma nem ment? Amikor eddig ment?

Ui:. 20centis a partneremé.. és ez nem fake kérdés.

2018. jan. 3. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
1Es. Homoszexualitasba van a kerdes.
2018. jan. 3. 17:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Kategória: Szexualitás » Homoszexualitás

Amúgy

Semennyire majd holnap megy.

2018. jan. 3. 17:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hopsz tényleg! Ezt észre sem vettem. Csak véletlenszerűen domba ki a kérdést. Ugye a szexualitás kategórián belül. Hát akkoris, bájos dolog hogy aggódik a kérdező. De a válasz ugyanaz.

EZ NEM A TE HIBÁD! Legközelebb menni fog! Ugyan már! Ne aggódj! Csak gyakoroljatok tovább:)

Ne félj! Menni fog!

2018. jan. 3. 17:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Jól esnek ezek a kommentek hogy nem az én hibám, köszönöm a válaszokat, lehet csak én reagálom túl, pedig a partnerem se mondott semmi rosszat max annyit hogy csináljuk úgy ahogy nekem kényelmes.. csak tényleg bennem van az hogy nehogy keressen jobbat nálam mert azt már tényleg nem tudnám elviselni.
2018. jan. 3. 18:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne legy paranoias. Aki ezert elhagy, az amugy sem ert akkor sokat. No drama. Nem mindig jon ossze minden.
2018. jan. 3. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

De kis cuki vagy :)

Ne aggódj,előfordul az ilyen. Legközelebb menni fog. Emiatt nem fog mást keresni.

2018. jan. 3. 19:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy nem keres mást.. de majd kiderül.
2018. jan. 3. 20:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb menni fog emiatt ne aggódj.
2018. jan. 4. 23:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

:) Nem kell aggódni, ez most így sikerült, van ilyen. Ha emiatt elhagyna, jó nagy gyökér az illető.

24/F

2018. jan. 19. 11:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ aranyos vagy és hát azóta se hagyott el, habár majdnem.
2018. jan. 19. 11:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!