Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek volt már olyan hogy épp sexeltetek és valaki rátoknyitott? Mennyire volt kellemetlen?
Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 14:09
1/18 anonim válasza:
Koleszban, szopás közben volt ilyen.
2/18 anonim válasza:
Lakótársam nyitott ránk, amikor egy srác épp szopott. Tudta, hogy bi vagyok, de azért csak fura volt :D
Mondtam, hogy ne haragudjon, máskor bezárom az ajtóm, ennyi
3/18 anonim válasza:
Karácsony első napján az enyhén ittas szomszéd nő anyámékhoz átjött és ránk nyitott énekelve, hogy " mennyből az angyal..."...én stílusosan, no meg rémülettől: " Mari néni,az Isten b..assza meg!" Úgy hőkölt, mint egy ló...😀😀
4/18 anonim válasza:
Azt azért hozzáteszem, hogy nem voltam elég figyelmes, én heteroszexuális kategóriába gondolkodtam. Tehát a fenti sztori is egy férfi és egy nő együttlétére vonatkozik 😀
5/18 anonim válasza:
Ránknyitott a partnerem szobatársa. Ő is beszált a buliba.
6/18 anonim válasza:
Egy ilyen alkalommal lett biztos a faterom, hogy meleg vagyok! Akkor nem csak a végén jöttem rá, hogy közben haza ugrott majd angolosan távozott. Nem számítottam semmi jóra, de mint kiderült nem zavarta a dolog, csak arra kért, hogy legközelebb ne a nappaliban hanem a szobám falai közt éljem a szexuális életemet...
7/18 anonim válasza:
Csak recskázás közben nyitottak rám eddig. :D
8/18 anonim válasza:
A lakótársam (lány barátom, és tudott rólam) jött haza hamarabb, mint ahogy tervben volt. Miután túllépett lányos zavarán, megkérdezte, hogy végignézheti-e. A válasz természetesen nem volt. De persze járhattunk volna rosszabbul is... azóta nagyon odafigyelek az ilyesmire. :D
24/F
9/18 anonim válasza:
A srác szopott a koliban, miközben szobatársam ránk nyitott...és nem tudta rólam...
10/18 anonim válasza:
Egymasnak vertek amikor rajuk nyitottam
Megijedtek el akartak tenni. Aztan meggyoztem h jobb helyen van az nalam. Azota se nyeltem anbyit ilyen rovid ido alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!