Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy véledtek erről a testalkatról? 21/F
Figyelt kérdés
180 magas vagyok viszont 85 kiló. Az esetleges plusz szerinetem jól, azaz egyenletesen oszlik el rajtam de bennem vaan, hogy mi van ha valaki ezt már kövérnek tartja. Azért van mit fogni. Kicsit még lehet hogy le kellene adnom :/2018. jan. 2. 20:25
13/18 anonim válasza:
hA ELKÜLDÖD, MONDOK éN IS VéLEMéNYT! dE BIZTOSAN NEM BORZASZTÓ AZ ALKATOD! :-)
14/18 anonim válasza:
No! minden ferdítva sikerült. Az előző vagyok!
16/18 anonim válasza:
A páromnak is pont ilyen az alkata és számomra tökéletes. ne agódj ilyenen és szerintem fogyni sem kell aki szeret olyannak szeret amilyen vagy. Ha már változtatni akar rajtad akkor nem is szeret igazán téged.
17/18 anonim válasza:
A kilences kommentelő vagyok.
Akik lepontoztak, azoknak mind az intelligenciaszintje, mind az értő olvasási képességei a béka feneke alatt tanyáznak. Sötét, ostoba taplók.
A válaszom egyértelműen hasznos volt, hiszen kulturált, értelmes emberhez méltó hangnemben járultam hozzá ahhoz, hogy a kérdező tisztábban láthasson ebben a kérdésben, még ha nem is reprezentatív is a felmérés.
Így próbáljon meg segíteni az ember.
18/18 anonim válasza:
Szerintem pont ideális, Kb én is ilyen vagyok csak magasabb, és férfias szerintem az :) Inább legyél ilyen mint egy deszka :D És ne másnak akarj megfelelni hanem érezd magad jól a börödbe :) 25F Camozni valaki szeret vagy szokott ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!