Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfiakhoz vonzódom akkor miért nem tudok szerelmes lenni férfiba?
Még korábban kb 3-4 éve a nők is vonzottak,de már egyáltalán nem -és nem is nagyon hiányzik..
A gondom az hogy férfiba egyszerűen képtelen vagyok szerelmes lenni.. Tudnátok valami tanácsot adni?
Érzelmi vonzalom és testi vonzalom két teljesen különböző dolog. És vannak még továbbiak is.
Persze azok, akiknél ezek mind egy adott nem irányába mutatnak, gyakran képtelenek érteni a különbséget. Adok egy tanácsot: Ne az ő általuk felvázolt "Hogyan működik a világ" című kézikönyvet olvasgasd, mert terád nem fog vonatkozni.
Egyébként aki plátóilag lányos személyiséghez tud vonzódni, fizikailag meg csak férfi testhez, annak ott vannak a lányos fiúk, transzneműek. Már ha mindenáron egy személynél akarja kiélni mindkét vágyát.
Erre a válasz egyszerű: nem találkoztál még olyan férfival, akinek a fizikai megjelenése mellett a személyisége is vonzott volna.
A szerelem egy mély érzelmi kötődés egy másik ember felé, ami akkor valósul meg, ha a másikkal érzelmi vonalon is ismerkedsz, és ezáltal jól érzed magad a társaságában, s kialakul felé egyfajta kötődés.
Bár úgy elég nehéz érzelmileg kötődni valakihez, szerelmesnek lenni, ha az ismerkedések többsége célirányosan a 15-30 perces kettyintéseket jelenti.
Az persze más tészta, amikor valaki elkezd vonzódni a másikhoz fizikailag, és azt hiszi szerelmes, mert tetszik neki a másik.
Én kb 2-4 évvel ezelőttik meg úgy voltam hogy testileg csak pasikhoz vonzottam. Viszont érzelmileg meg csak lányokhoz. De rá kellett jönnöm hogy e nem mehet így tovább. Ezért elkezdtem arra gondolni hogy milyen a férfi szerelem. És ez végül bejött ma már csak férfival tudnám elképzelni a jövőm.
Lehet hogy el kellene játszanod a gondolattal hogy milyen lenne egy férfiba szerelmesnek lenni.
Engem még az is segített hogy Slash történeteket olvastam. Ami pasi-pasi érzelmi és testi kapcsolatról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!