Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem értem ezt?
Valaki megmagyarázná nekem mi ez a fiatalságkultusz a mai világban? Miért akar mindenki fiatalt találni magának, akár együttlétre, akár kapcsolatra?
Miért írja le mindenki a késői huszonéveseket (25-től felfelé) és a harmincasokat, negyveneseket (a többit már meg sem említem)?
Úgy gondolom ez a fiatalságmánia még jobban kiütközik a melegeknél, mint a heteroknál ezért írtam ide.

Nők, MTF-ek, passzív melegek szoktak idősebbekben gondolkodni, mert érzelmekre és biztonságra vágynak. Férfiak pedig ideális kinézetre vágynak, nem a kedves szavaktól fognak felizgulni.
Ráadásul a melegek bizonyos hányada - túl azon hogy alakzatilag férfi testhez vonzódik - nem szereti magát a férfiasságot, tehát lányos fiút keres, nem a nagy szakállú télapót. Egy 20 éves arcra még tud megtévesztően lányos lenni, ha körítéssel (haj, öltözet) kicsit elvarázsoljuk, egy 50 évesnél ez már képtelenség. Akinek a lányosabb fiúk jönnek be, annak örökké a 20 évesek fognak tudni tetszeni. Csak és kizárólag. Egy kezemen összeszámolom, hány kivételes ember van a Földön, akire 50 évesen azt lehetne még mondani, hogy jóképű, helyes, cuki, aranyos. A nők azért tudják 50 felett is tartani magukat, mert tesznek érte, a legtöbb hapsi viszont taszítóan el van hanyagolva.

45 vagyok. Mondjuk nem fetisizálom a huszonéveseket, de tényszerű hogy nagy átlagban a ruganyos test szép, nem ráncos bőr, nem őszülő haj és borosta inkább a fiatalok privilégiuma. Ráncokra, őszülésre, pocakra nem gerjed a nagy többség. Ez az oka. Bár nekem egy jó formában lévő negyvenes is megfelelne.
A meleg partnerkeresés hasonlít a használtautó vásárláshoz: nem évjáratot hanem állapotot veszünk ;)

8: A fiatalokról volt szó. :) Szerintem egy ember negyven éves koráig tekinthető igazán fiatalnak. Bár manapság van ez a trend: az ötven év az új negyven. :D
Már mindenki fiatalodni akar. Gábor Zsazsa férje Frederic von Anhalt álherceg is ahhoz képest, hogy milyen öreg, egész jól tartja magát, persze van miből.
A magyarországi férfiak kilencen százaléka negyven fölött elhízott. Strandon nyáron nagyon feltűnő ez. A másik maradék meg izmosabb, de minimum átlagos testalkatú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!