Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet az, hogy itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy itt rengeteg a "kíváncsi heteró"?

Figyelt kérdés
Nincs olyan, hogy kíváncsi heteró, max. olyan, hogy a fiú a lányok mellett a fiúkhoz is vonzódik, de az már biszex. Ha bevallja, ha nem.:D Egy 100%-ban full heteró férfi nem "kíváncsi", nem izgatja a saját nemébe tartozó illető.:D És lehet mondani példákat, hogy "kipróbáltam, de nem jött be, maradtam a lányoknál", attól még bizony biszex az illető, mert gondolatban izgatta a dolog.:D U.i.: semmi bajom a melegekkel, csak nem értem ezt a rengeteg ilyen kérdést.:D 18/L

2017. dec. 6. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem sincs ilyen. Még a gondolata is undorral tölt el, hogy a saját nememmel bármit is csináljak, még ha az csak egy csók is. Megnézni megnézem a szép nőket, de ennyi.
2017. dec. 6. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Én is így gondolom,ez csak duma,hogy "kíváncsi vagyok"..

Én mondjuk azt nem értem,hogy itt hogy-hogy "kíváncsi" minden 2. fiú/férfi..

Lassan csodának számít,ha egy férfi nem vonzódik a saját neméhez.

2017. dec. 6. 22:45
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Kíváncsi heteró? Meg, kipróbálnék dolgokat másik férfivel, de a szex nem vonz.

Aki ilyent állít magáról, az biztos, hogy nem hetero, hanem minimum egy gyáva biszex, aki még saját magának se meri bevallani, hogy ő nem hetero.

2017. dec. 7. 06:21
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Ezen nem kell meglepodni, a szexualitas nem fekete vagy feher. Rengeteg atmenet is van. Regen is igy volt. Az okori gorogoknel minden ferfi katona fiatal fiuval is halt.
2017. dec. 7. 07:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha van egy állat, amelyik növényeket eszik, azt növényevőnek hívjuk, amelyik húst, azt húsevőnek, amelyik is-is, azt mindenevőnek.

A kutya néha eszik füvet, szereti a gyümölcsöt, mégis húsevőnek tartjuk.

Van egy pasi/nő, aki csak az ellenkező nemhez vonzódik - ő hetero, egy másik akinek "mindegy a nem" ő bi.

Ha valakit egyszer (10 éve) megnézett egy azonos neműt és vonzónak találta, de azóta csak az ellenkező neműek érdeklik, azokkal jár/házasodik/szexel, akkor az melyik kategóriához hasonlít jobban - hetero vagy bi?

A szexualitás elég bonyolult dolog, és sokféleképp lehet kategorizálni, természetesen jogod van úgy kategorizálni, ahogy szeretnéd, de nem túl célszerű úgy meghatározni a hetero-bi-homo kategóriákat, hogy az emberek nagyjából 1%-a tartozzon csak a hetero kategóriába. Mondjuk a hetero határvonalát nem a 100%-nál kellene meghúzni.

Továbbá butaság feltételezni, hogy ez nem változik idővel. Ugye nyilvánvaló, hogy más egy ember szexualitáshoz való viszonya 5, 11, 18, 30, 50 és 80 éves korában?

2017. dec. 7. 09:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem melegként full undorral tölt a nővel való sex gondolata.

Soha nem menne.

Aki melegként nővel képes az nem meleg hanem bisexuális.

Sokkal több bisexuális és meleg van mint mondják, nem a társadalom 5%-a hanem a társadalom fele.

Rengeteg lányt ismerek aki bisex, a pasija mellett rendszeresen sexel lányokkal is és nem is tudna erről lemondani.

Férfiba már sokkal kevesebb bisexet ismerek, pedig nekem csupa meleg barátom van hetero alig akad. Többségül full meleg, és férfival él.

2017. dec. 7. 09:41
 7/10 anonim ***** válasza:
92%

Előző!

Állítólag a hetero-homo tengelyen a pasik tányérszerűen helyezkednek el, a két végén több van, míg a csajok kiegyenlítettebbek - ami a te személyes tapasztalatoddal egybevág.

2017. dec. 7. 11:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Először is a szexualitás nem egy feketefehér dolog, hogyvan hetero-, bi- és homoszexuális. Ennél sokkal árnyaltabb.

"A Kinsey-skála Alfred Kinsey nevéhez fűződik, aki úgy vélte, hogy az emberek nem oszthatók be a hagyományos módszerek szerint hetero-, bi-, illetve homoszexuálisnak. Ezért a probléma megoldására létrehozott egy nullától hatig tartó skálát, amiben a 0 jelenti a teljesen heteroszexuális embert, a 6-os pedig a teljesen homoszexuálist. Kinsey szerint a legtöbb ember valahol a kettő között található. Az aszexuális emberek nem esnek a skála egy pontjára sem, őket Kinsey X-szel jelölte."

[link]

Na ezért van az hogy egyesek "kíváncsi hetero"-k. Mert valószínűleg nem 0-sak a Kinsey skálán, hanem mondjuk 1-esek, csak mivel nem ismerik ezt, így nem tudják magukat hova sorolni. Vagy csak nem akarják maguknak se bevallani hogy mások.

2017. dec. 7. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Baromság. Bármennyire is azt próbálják belénk magyarázni hogy sok a "kíváncsi" nem így van. Ez is csak az európai-ellenes pusztító propaganda része.
2017. dec. 29. 03:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Légy szíves mesélj már egy kicsit az európai-ellenes pusztító propaganda és a szexuális beállítottság összefüggéséről!

Köszi előre is.

2017. dec. 29. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!