Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Szeretitek kényeztetni így valakinek a köldökét?
Szerintem ez jó. Kinek mi a véleménye?
2017. dec. 5. 16:19
1/10 anonim 

válasza:

Én nem vagyok meleg, de nem kimondottan érzékeny a köldököm
2/10 anonim 

válasza:

Nekem szerintem fájna ha valaki igy csinalna mindig attol felek hogy beszakad a koldokom.
3/10 anonim 

válasza:

Egyetértek az előzővel, egy kb 10 cm-mel lejjebb próbálkozzon...
4/10 anonim 

válasza:

Azonkívül ennél undorabb szőrősebb lottyadtabb ápolatlanabb hasat még nem láttam bottal sem piszkálnám meg, de ez már valami fétis hogy ilyet csinál én azt sem csípem ha nyelvével túl sokat időzik ott....Pedig lapos, izmos, és szőrtelen huszonéves hasam van.
6/10 anonim 

válasza:

4-es, ez a has egy teljesen átlagos szőrös has. Nem ápolatlan és szutykos. Sajnos nem mindenki úgy néz ki, hogy szőrtelen és lapos kockás hasa van! Evvan!
7/10 anonim 

válasza:

Izgató! Nekem bejön a hasa, melle is. Külön tetszik, hogy mély a köldöke.
8/10 anonim 

válasza:

Engem izgat a köldök, előjáteknál is puszilgatom.
9/10 anonim 

válasza:

Fiatal, vékony passzív fiú, aki szívesen izgat köldököt, mellbimbót? Írhat. ;)
10/10 anonim 

válasza:

Nekem bejönne. És az is, ha az én köldökömet kényeztetnék így. Nekem nagyon erogén zóna a köldököm. 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!