Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt csak én nem értem?

Egyetértek.
Egyre hülyébb kérdések vannak itt...

Az a kedvencem, amikor csak egy fél szóban teszek rá utalást, hogy nő vagyok, már érkezik 10 privát hogy "jó a csöcsöd?/dugunk?/Anál belefér?"
És ha azt válaszolom, hogy aszexuális vagyok, rögtön az a válasz hogy "fogadjunk, hogy nimfománt tudok belőled varázsolni"
Komolyan kezdem elveszíteni a maradék hitemet is az emberiségben ezen az oldalon...

Homoszexuális kategóriában egy homoszexuálisokkal foglalkozó kérdést.
Jöttek a r....tyizások, b....zizások, selejtezések.
Ezt magyarázza meg valaki.

Egyetértek a hölggyel attól hogy sexről van szó, segítünk válaszolni a feltett kérdésekre esetleg vitázunk, elmondjuk a történeteinket ez is segítség márha nem kamuzik az illetó.
Leírom részletesen hogy párom van, erre én is kapok 10 üzit, hogy imádom a szőrtelen, szőkéket, becsatlakozhatok, dugunk, úgy megdugnálak, hogy a szádon jönne és hozzá hasonlók...
Vagy kapok egyazon nevű emberkétől tízféle különböző személyiség által írt üzit...!
Egyszer 15 éves megerőszakolt srácnak adja ki magát, másszor faxt akar szopni, harmadszor más története ír, mert nem tudja hogy ugyanazon embernek írja..
Botrány ami megy itt komolyan.
És minden héten a szokás hogy tágítsak, xopni jobb vagy xopatni..hát bakker majd megtudod ha odakerülsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!