Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A passzív fél mit élvez az orálban?
Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg, de elismerem, hogy a fenék is erogén zóna, lehet így is élvezni a szexet. A torok viszont nem az, nem értem, miért állítják sokan azt, hogy jó érzés szopni. Megmagyarázná valaki?2017. nov. 30. 22:59
1/11 anonim 

válasza:

Hogy örömet szerez a partnerének, vagy csak simán szeret szopni és közben ő is veri magának.
2/11 anonim 

válasza:

Én szeretem a másikat a számmal kényeztetni, örömet okozni neki, amit a spermájával "hálál" meg.
4/11 anonim 

válasza:

Mert kívánom és szeretem férfi nemi szervet.
5/11 Maximilian01 

válasza:

Én leginkább térdelve szeretem .Látom partnerem arcán a gyönyört hogy mennyire élvezi van hogy a szemkontaktus is megvan és ha elmegy ... utána a szemembe néz és tudom most ő a legboldogabb:)
6/11 A kérdező kommentje:
Szóval az örömszerzésben van a gyönyör? Akkor ez nem is szexuális (fizikai) élvezet? És mi van, ha az aktív fél nem élvezi a dolgot? Akkor ti sem?
2017. dec. 1. 16:36
7/11 anonim 

válasza:

Felhívnám figyelmed a következőkre:
A száj és az ajkak is erogén zónák. Azaz nagyon is fizikai, mindamellett persze, hogy a passzív fél ezáltal tud aktívan örömszerzést nyújtani partnerének.
8/11 anonim 

válasza:

Én is imádok szopni.
Csak nincs kit.
9/11 A kérdező kommentje:
Akkor lehetséges így eljutni a csúcsra?
2017. dec. 4. 19:15
10/11 anonim 

válasza:

Bár még sose csináltam, de mindennél jobban vágyom rá hogy szopjak, akár órákig is csinálnám.
20f kecskemét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!