Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van ilyen? Tudtok ilyenről

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen? Tudtok ilyenről

Figyelt kérdés
Valaki teljesen abban a hitben él, hogy heteró, van barátnője, felesége, majd x évesen rájön, hogy z valójában meleg és soha, ismételten soha többet nem lesz nővel, csak férfival
2017. nov. 30. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagy számok törvénye alapján 7 és fél milliárd emberből statisztikailag kell hogy legyen ilyen. :D

Amúgy ez annyira nem extrém szerintem, inkább szomorú jelenség, ha az ember nem tud kamaszkorában kibontakozni annyira, hogy kiismerje az ilyen irányú vágyait és szükségleteit.

Tiniként én is sokáig éltem abban a szilárd meggyőződésben hogy hetero vagyok, pontosabban fel sem merült, hogy nem lennék az. Aztán miután rájöttem, hogy mi hiányzik az életemből, nem volt több barátnőm. Nem is tervezem. Kicsit lassú felfogású vagyok, elismerem, de simán lehet hogy vannak akik akár évtizedekig tudják játszani ezt a játékot. Szomorú. :(

2017. dec. 1. 01:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy van, pld az első pasim nős volt mikor megismertem, és aztán elvált, gyerekét ő nevelei, és most is egy pasival él együtt!
2017. dec. 1. 09:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kössz!
2017. dec. 1. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!