Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg és egy biszex pasi élhet együtt szerelemben, boldogságban? (Főleg melegekhez szól ez a kérdés, akik esetleg átéltek már ilyen szitut, azért tettem ebbe a kategóriába).
Vagy mindez inkább csak a szexre épül? Hiszen a bi megcsalhatja egy nővel, míg a meleg megcsalhatja a másikat egy pasival.
Tényleg igaz az a városi legenda, hogy sok bi pasi vágya egy hármas, ahol van nője és pasija is egyszerre?
10: Ez a homofóbia ellentéte, amit most mondasz? Mert akkor legyen mindkettő elfogadott, vagy egyik sem.
Ja és szerinted minden biszex férfinek közben családja van, miközben titokban férfival is kúr?
A bisexek és a melegek soha sem voltak jóban szerintem már a dinoszauruszok korában sem...
A bisexek többsége mindig nővel él együtt, nővel akar együtt élni és mellette keres fiút szeretőnek fuckbuddy-t akármit de én olyan bi-vel még nem találkoztam aki férfival akar élni.
A legtöbb full meleg elutasítja hogy a pasija pu.ncival is képes legyen mert attól egy normális meleg beállítódású férfi ok.ád.ik egyet.
23/meleg passzív
"A legtöbb full meleg elutasítja hogy a pasija pu.ncival is képes legyen mert attól egy normális meleg beállítódású férfi ok.ád.ik egyet."
Mi van? Okádunk attól hogyha elképzelünk egy puncit, vagy ha egy férfit és nőt akik szexelnek? Szóval homofóbia azt mondani, hogy valaki okádik a Pride látványán, vagy ha két szőrös meleg srác nyalakszik, de okés ha meleg ember okádik heteró látványon? (De ha nem ilyen vagy, akkor javíts ki amúgy nyugodtan, nem bántásból írtam ezt, csak általános tapasztalatok után.)
A legtöbb full meleg ugyanúgy csak kúrni akar, nem kapcsolatot keres. Megkérdezel 10 vagy 100 meleget, hogy hány partnerük volt az életben és abból mennyi volt komoly kapcsolat. A legtöbb meleg is pont úgy leszarja a más férfiakkal való szerelmet, kapcsolatot, mint a biszex srácok.
nekem a ket legjobb fiu baratom egy part alkotnak
az egyik biszex a masik meleg
es mar 3 eve egyuttvannak:) szerintem ez ember fuggo
Nem hinném hogy igazad lenne abban hogy a melegek 90-a lexarja a komoly kapcsolatot, a melegek 90%-a akarna komoly kapcsolatot csak nem jön neki össze.
A vágy megvan, a megvalósulás elmaradásának meg számtalan oka van.
23 évesen kaphattam volna gazdag faxt is aki aranykalitkában tartott volna, mégis olyat kerestem akibe belezúgtam.
Egy egy példa akad hogy a bi-k elvannak férfiakkal attól függ a bisexualitás melyik oldalán áll a Kinsey skála sz pl.
De a melegek alapból be akarják biztosítani magukat hogy egy másik meleggel élnek együtt.
Hozzám is az volt a partner első kérdése 18 éves koromban, öt éve hogy ugye nem vagy bi, megnyugtattam hogy nem vagyok, nem leszek soha!
Képzeld el 59% hogy melegként hány.ok a punci látványától lehetőségétől, képtelen vagyok nővel bármilyen erotikus mozdulatra is, pl még símogatás sem menne.
Még Jennifer Lopezzel sem, pedig ő nagyon jó nő.
Kb mint egy Bentley Continental.
Nem biztos hogy szeretném vezetni...
Homofóbia következménye a melegek bántalmazása ami ment évszázadokon át...
Az hogy én nem sokra tartom a heterókat és nem tudom felfogni hogy lehet egy gyönyörű édes pasi helyett egy nőre időt fecsérelni, én nem akarom bántani őket, sem szavakkall, sem tettekkel és soha nem is tettek a melegek/bisexek ilyet, viszotn ellentétben minket üldöztek, felaksztottak, megbélyegeztek, házasságra kényszerítettek, és ha szerencsétlenségedre Szingapúrban kapnak el egy hotelszobába akár meg is vesszőzhetenek nyilvánosan...
Ez a qrva nagy különbség a homofóbia meg a heterofóbia??-között.
Nektek hátrányotok belünk nincs.
60 évesbe is vannak nagyon vonzó pasik én is láttam olyat akit megkívántam egy divattervező volt, nem lett belőel semmi ő lett volna az aranykalitkás Londonban él ma is.
Melegként nem tartom undorítónak a heterokat, és egy nő vagy egy punci sem érdekel szexuálisan. Olyan érzés nekem ez, mintha beraktak volna a hűtőszekrénybe. Ellenben egy pasi vagy egy hímvessző látványa már a sütőbe tevéssel egyenlő.
Elhiszem, hogy vannak olyan biszexek és találkoztam is olyannal aki azt mondta amíg meleg kapcsolatban van addig elnyomja a bi hajlamát, de amikor lánnyal van akkor a meleg hajlamait nyomja el. De ez szerintem "káros". Egy ember ne nyomjon el semmit! Akkor a bi jöjjön össze bivel, a meleg meg meleggel és mindenki elégedett lesz.
Nem?
Lehet velem van a baj, de én csak szimplán szeretem a szexet. Lányokkal is, fiúkkal is, utóbbiakkal passzívként. Egy egészséges, igényes és karban tartott emberi testet nemtől függetlenül gyönyörűnek látok.
De érzelmileg csak férfiakhoz tudok vonzódni, csak férfiakba tudok beleszeretni és csak férfival tudok hosszú távra párkapcsolatot elképzelni. Volt már pár barátom pár hónapos kapcsolattól egészen a most is zajló 2 évesig, de egyikükkel sem merült fel problémaként a biszexségem és én sem élem meg annak. Ettől függetlenül ha szingli lennék, valószínűleg nem utasítanék vissza egy flörtölő csinos nőt - bár közölném vele világosan az elején hogy ne gondolja túl, részemről ez csak szex és más semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!