Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha valaki análban csak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki análban csak az egyik szerepet szereti, de orálban mindkettőt, akkor tényleg nehéz partnert találnia? (meleg/bi)

Figyelt kérdés

Mennyire vagy kibékülve azzal, hogy anális szexben te vagy csak aktív/passzív a partnereddel, a másik pedig mindig passzív/aktív, de orális szexben kölcsönösen csináltok mindent és közel egyformán szerettek szopni és szopatni is? Tehát pl tetszik ha a másik előbb jól leszop (vagy egymást kölcsönösen), aztán megdug téged.

Ilyent szeretnék, de nagyon sokan elutasítóak ezzel szemben. Rengetegen vagy csak szinte full aktívot, vagy full passzívot akarnak játszani.

24/F

2017. nov. 22. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Szamomra is automatikus elutasitassal jar hogyha leakarna szopni az aktiv fel. Passziv vagyok igy csak en szopok es engem dughatnak sose dugnek meg senkit de azt se turom hogy leszopjanak.
2017. nov. 22. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna ez abszolút. Én mindkettőben mindkettőt szeretem, de ha úgy adódna, hogy az általad leírt anális eset állna fent, akkor bevállalnám érte azt az oldalt, amivel tökéletesen kiegészíthetjük egymást. :)
2017. nov. 22. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező ebben az esetben keres uni srácot akivel mindent csinálhatsz. Én is uni vagyok így szeretem mindkét oldalt és csak ilyen srácokat keresek magamnak. Az egy oldalas dolgok nem jönnek be nekem és vagyunk még egy páran akik így vannak.
2017. nov. 23. 07:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez van, dugásnál aktív vagyok inkább, viszont szopni nagyon szeretek, és valóban nem egyszerű így partnert találni.

28F

2017. nov. 23. 09:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én passzív vagyok, de eltűröm ha engem is kényeztetnek szájjal, bár nincs nagy méretem :D 24/f
2017. nov. 23. 09:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont ilyen vagyok dugni csak a férjem dug, ugyanakkor szeretem ha lexop és ő is szereti, nem túl gyakran, nem mindennap de kb 2 hetente csinálja. Ettől még nem lettem uni.

Sőt, mivel a férjem, és őrült jó a segge, néha is meg dugom, de tényleg csak Őt, rajta kívül senki mást a földön.

És ő is csak Nekem hagyja, de ettől még nem aktív a szerepem sőt.

Ettől én még absz passzív vagyok, mert én ilyet mással sosem csináltam és nem is csinálnék.

2017. nov. 23. 16:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Párommal análban 99%-ban én vagyok a passzív, de orálban mindketten adunk-kapunk kölcsönösen. Számomra kizáró ok lenne, ha mindig csak dugni és szopatni akarna, miközben én nem kapok cserébe semmit..

27F m

2017. nov. 23. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
En orulnek neki ha valaki nem akarna leszopni... megismerkedtem valakivel par honap utan megkerdezte hogy nem e lehetne rola szo hogy egyszer megkurjam es leszopjon... hat azota nem a legfenyebb a kapcsolat..
2017. nov. 23. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!