Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden meleg, biszex fiút izgat a farok? Azokat is akok dugják a másikat?
Figyelt kérdés
Nem kérek privit!2017. nov. 22. 12:42
1/3 anonim válasza:
A látvány abszolút izgató, igen. Én mondjuk szeretem megfogni és verni is neki közben, vagy akár le is szopom, ha úgy adódik. Ez már azért változó, nem minden aktív srácra jellemző, hogy szeretnek foglalkozni a passzív farkával szex közben. De szerintem maga a látvány minden melegnek tetszik.
2/3 anonim válasza:
Nem izgat mindenkit,akik fullosra aktivak azokat nem erdekli a masik pélója
3/3 anonim válasza:
engem főleg a szép segge izgat de a pénisze sem közömbös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!