Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmondtam a hetero barátomnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam a hetero barátomnak, hogy szerelmes vagyok belé, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elmondtam neki, hogy már régóta szerelmes vagyok belé, azóta látni sem akar, azt mondta nem akar velem beszélni és hagyjam békén. Lehet rossz ötlet volt neki elmondani, de nem tudtam magamban tartani már. Már három hete nem tudok róla semmit nem is írtam neki. Irhatnék neki, vagy azzal mindent elrontanék? A közös barátunkra gondoltam már azt mondta nem tudta meggyőzni hogy találkozzunk. Jóban voltunk pedig, sokat találkoztunk és már 4 éve barátok vagyunk.
2017. nov. 21. 21:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát megvolt a találkozás, kicsit ittunk is persze nem csak ketten voltunk, de szerencsére tudtam beszélni vele is négyszemközt, bocsánatot kértem. Azt mondta, hogy ő sosem lesz pasival és soha nincs esélyem, úgyhogy ezentúl feladom még a reményt is. Jólesett, mert azt mondta, hogy kicsit túl reagálta. Ezentúl lekopok róla.
2017. nov. 26. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!