Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran lehet análozni anélkül, hogy eü gondom lenne belőle?
Figyelt kérdés
5 cm átmérőjű dildoval2017. nov. 13. 21:23
1/9 anonim 

válasza:

Egy napot hagyj ki szerintem mindig. Ha ma csinaltad legkozelebb holnaputan csinald. Nemart ha pihen is kicsit a popod.
2/9 A kérdező kommentje:
Már 3 napja csinálom és órákon át
2017. nov. 13. 21:46
3/9 anonim 

válasza:

Nyilvan nem ez a 3nap tesz kart :)
4/9 anonim 

válasza:

Ha így folytatod, nemsokára pelenkáznod kell magadat!
5/9 anonim 

válasza:

Attól függ milyen kialakítású az a dildo..
szerintem heti 1-2 alkalommal érd be:)
6/9 anonim 

válasza:

Most próbáltad először, azért vagy így rágerjedve? :-)
Egyébként ez mindenkinél változó. Szerintem fogod érezni, ha elég. 34F
7/9 A kérdező kommentje:
Függő vagyok :)
2017. nov. 14. 05:36
8/9 anonim 

válasza:

ha lenne időm én is egész héten lovagolnék a műfarkamon
9/9 anonim 

válasza:

Heti max 3x. De jobb, ha mindíg kihagysz egy hetet és akkor egész biztosan nem lesz problémád.
A barátomnak jó nagy farka van, s mi heti 1x análozunk és ezt már majdnem egy éve... Semmi bajom nem volt eddig és valószínüleg ettől nem is lesz.
És így kölönlegesebb is. :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!