Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Randiznátok olyan sráccal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok olyan sráccal, aki nem vállalja fel magát publikusan, mert tart az antrocitástól? Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
21 vagyok, meleg. Édeasányám tudja, hogy meleg vagyok, de ennyi. Apámnak nem akarom elmondani, mert ő nem olyan elfogadó, nem tudom, hogyan fogadná -és még tanulok-. A testvéreimnek meg nem akarom "fölöslegesen" elmondani, amíg nincs párom, nehogy elszólják magukat vagy valami.

2017. nov. 12. 22:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

4# és 5# válaszolónak van igaza. Egy ideig lehet titkolni a dolgot, de egy idő után a kapcsolatot teszi tönkre a titkolózás.

De a 7#-as válaszolónak is igazat adok. Mert bár mennyire negatív. De ha nem vállalja akkor részemről ez csak szex lehet egy idö után.

Még sose volt kapcsolatom. Apámon kívül mindenki tudja. És így kb olyan fél év a max amit elméletben el tudok képzelni hogy titkolózzak.

És mielőtt jönnek a negatív kommentek. Megértem azokat akik nem vállalják fel. De nem lehet folyamatos félelemben élni. Nem azt mondom hogy az utcán kiabáld hogy meleg vagy. De a szülőknek és a közeli barátoknak azért el kéne mondani amikor már komolyra fordul a dolog.

2018. márc. 26. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!