Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegnek gondolhatnak attól, hogy ha ez a kép van beállítva a skype profilomon? 20f
Figyelt kérdés
szerintem csak aranyos, meg tükrözi a gyermeki jellememet. nem ismerem ezeknek a jelentését, de az egyik barátom szerint ez melegségre utal.
2017. nov. 9. 20:49
2/9 anonim válasza:
Amúgy bizony a jel a pólón a melegségre utal ;)
3/9 A kérdező kommentje:
nem kamuzom :D
2017. nov. 9. 20:52
4/9 anonim válasza:
♂ + ♂ = <3
Ez a jel ♂, a férfiak jelképe. Amennyiben egymásba gabalyodnak, az konkrétan két férfi közti szexet jelenti.
Továbbá a karakter olyan, mintha egy shota, yaoi doujinshiből lépett volna elő... (Ezekben a leggyakoribb, hogy ezen gyermeki karaktereket megrontják, megerőszakolják, de minimum egy másik fiúval elveszítik az olyan tiszta gyermeki szűziességüket...)
5/9 A kérdező kommentje:
Loool xD SZerintem a shota aranyos de én még nem láttam benne szexet, csak mutattak nekem ilyen mangákat ahol ilyen iskolai szerelem van 2 fiú között de nem mutattak semmit.
2017. nov. 9. 21:20
6/9 anonim válasza:
Ha ez a profilképed, akkor a két összefonódó jelből vélelmezhető, hogy meleg, de legalább biszex vagy. Magából a képből, hogy még gyerek vagy, mindegy hány éves vagy, vagy mondod magad. Én biztos nem kattintanék rá a profilodra.
8/9 anonim válasza:
20 éves férfiként - akármilyen gyereknek gondolod magad - azokat a jeleket a pólón ismerni kellene.
9/9 anonim válasza:
Rohadt cuki ez a kép :)
és igen , abszolút búza vagy :-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!