Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan, aki szereti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki szereti a szőröset?

Figyelt kérdés
Passzív vagyok, alul nem borotválkozok, csak felül, és sokszor nem merem kipróbálni az anált, mert félek, hogy undorítónak találja az aktuális partner, pedig sokan írják, hogy popsiba nagyon jó, és bár szopni is szeretek, mégis csak kipróbálnám popsiba is

2017. nov. 3. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Nekem alul a természetes szőr jön be
2017. nov. 3. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Én imádom a szőröset :D

Nyilván nem az a legfontosabb, de nekem az egy plusz, ha valaki szőrös, szerintem szexi.

22F/aktív

2017. nov. 3. 23:23
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
persze :) Egyébként kérdezd meg a partnered, hogy hogy szereti. Nem mellesleg azt ne felejtsd el, hogy nem csak neked szőrös lent, férfiak vagyunk, a többségünknek szőrös, csak van aki szőrtelenít van aki nem. Ez nem undorító, ez természetes. 20/F
2017. nov. 4. 00:24
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
én nyalni szeretem a szőröset
2017. nov. 4. 08:38
 5/7 anonim válasza:
78%
Nekem bejön;) :)
2017. nov. 4. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
szőr nélkül is meg szőrrel is ugyan az ;)
2017. nov. 5. 03:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom nyalni a szőrös segget.
2017. nov. 12. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!