Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántanak valakit a nemi identitása miatt?

Azért,mert ami nem normális,azt nyilván nem a megszokott módon kezelik,reagálják le az emberek.
Nekem semmi bajom a melegekkel,főleg,amíg ilyen fajta viselkedés jellemzi őket,mint,amit te is leírtál.
De,ha feltűnősködnek,az már számomra is irritáló.

Nagyon sokan visszamaradottak ilyen téren. Ami nem az általuk megszokott az csak rossz lehet és elitélendő.
Lehet normális élete, ha megpróbálja kiiktatni ezeket az embereket az életéből. Na és persze ha megtalálja a párját! :)

Kérdező.
Eltérő nemi identitása a transzneműeknek van.
A melegeknek nincs baj a nemi identitásával,ugyanis nem érzik magukat ellentétes neműnek.
Nem keverjük a fogalmakat!

Ennek oka főleg a sztereotípiák, nagyon sokan nem is ismernek melegeket, és így könnyebb elítélni egy csoportot, amelynek nem is ismered egy tagját sem.
De ez változik:
2015 tavaszán arra a kérdésre, hogy
„Ön barátkozik-e vagy van‐e kapcsolata a meleg, leszbikus vagy biszexuális emberekkel?” 14 % válaszolt igennel.
2016: Van önnek meleg, leszbikus vagy biszexuális barátja, közeli ismerőse? 26% válaszolt igennel.
Ezek reprezentatív mintán végzett közvélemény-kutatások. Persze a számokat befolyásolja, hogy pontosan hogyan van feltéve a kérdés.
Bár ezek a számok egyfelől kicsinek tűnhetnek, valójában nagy előrelépés ahhoz képest, hogy pár évtizede még hol tartott a társadalom.
(Az adatokat a cikk végén lévő pdf-ből szedtem, akit izgatnak a közvélemény-kutatások, olvasson bele)
És nem is feltétlenül kell arra várni, hogy utolérjük a Nyugatot, már most is lehet normális életed, ha megtalálod a megfelelő baráti társaságot.
Középiskolás korom óta én nem láttam olyat, hogy összesúgtak volna valaki háta mögött..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!