Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért bántanak valakit a nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bántanak valakit a nemi identitása miatt?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ez egy vele született dolog, amiről nem tehet az adott illető! És pláne ha nem provokatív és tök rendezett életet él, nem bánt senkit ezzel akkor róla miért súgnak össze a háta mögött, és miért bántják? Aki ilyen beállítottságú, annak már soha nem lehet normális élete?
2017. okt. 29. 08:52
 1/9 anonim ***** válasza:
1%

Azért,mert ami nem normális,azt nyilván nem a megszokott módon kezelik,reagálják le az emberek.

Nekem semmi bajom a melegekkel,főleg,amíg ilyen fajta viselkedés jellemzi őket,mint,amit te is leírtál.

De,ha feltűnősködnek,az már számomra is irritáló.

2017. okt. 29. 08:56
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sokan visszamaradottak ilyen téren. Ami nem az általuk megszokott az csak rossz lehet és elitélendő.

Lehet normális élete, ha megpróbálja kiiktatni ezeket az embereket az életéből. Na és persze ha megtalálja a párját! :)

2017. okt. 29. 09:19
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
A társadalom még nem fogadta el összességében...pedig ha úgy meleg valaki, mint te, az számomra elfogadható...
2017. okt. 29. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Sok a buta ember, de amúgy nem kell nagyon kilógni. Keress jobban, legyél okosabb, legyél szebb, legyél duci, legyél vékony, legyél szőke, legyél akármi megtalálnak. Mármint azok akik ilyenek.
2017. okt. 29. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Azért a nemi identitás (cisznemű / genderqueer / transznemű) más mint a szexuális orientáció (vagyis kihez vonzódik az illető). Az előbbivel valóban nem tudsz szépben "csendben-titokban" rendezettnek tűnő életet élni. Bemész reggel rendezett férfinak tűnő lényként a férfiak közé, azt első percben elbukik a történet, amikor azt se tudod, ki nyert az esti focimeccsen, és akkor még 8 óra hátra van az aznapi színi alakításból...
2017. okt. 29. 10:20
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Mert az emberek felszínesek és gonoszak.
2017. okt. 29. 10:21
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező.

Eltérő nemi identitása a transzneműeknek van.

A melegeknek nincs baj a nemi identitásával,ugyanis nem érzik magukat ellentétes neműnek.

Nem keverjük a fogalmakat!

2017. okt. 29. 12:11
 8/9 anonim ***** válasza:
73%

Ennek oka főleg a sztereotípiák, nagyon sokan nem is ismernek melegeket, és így könnyebb elítélni egy csoportot, amelynek nem is ismered egy tagját sem.

De ez változik:

2015 tavaszán arra a kérdésre, hogy

„Ön barátkozik-e vagy van‐e kapcsolata a meleg, leszbikus vagy biszexuális emberekkel?” 14 % válaszolt igennel.

2016: Van önnek meleg, leszbikus vagy biszexuális barátja, közeli ismerőse? 26% válaszolt igennel.

Ezek reprezentatív mintán végzett közvélemény-kutatások. Persze a számokat befolyásolja, hogy pontosan hogyan van feltéve a kérdés.

Bár ezek a számok egyfelől kicsinek tűnhetnek, valójában nagy előrelépés ahhoz képest, hogy pár évtizede még hol tartott a társadalom.

[link]

(Az adatokat a cikk végén lévő pdf-ből szedtem, akit izgatnak a közvélemény-kutatások, olvasson bele)

És nem is feltétlenül kell arra várni, hogy utolérjük a Nyugatot, már most is lehet normális életed, ha megtalálod a megfelelő baráti társaságot.

Középiskolás korom óta én nem láttam olyat, hogy összesúgtak volna valaki háta mögött..

2017. okt. 29. 12:37
 9/9 anonim ***** válasza:
82%
Az hogy ki kihez vonzódik nem árt senkinek, az én életemet akkor befolyásolná max ha szerelmet vallana nekem valaki a saját nememből. Ha ez megtörténne akkor is meg lehet vele beszélni a dolgokat és nem kell baszogatni vele.
2017. okt. 31. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!