Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak! Az alsónadrág- és zoknifétis elfogadható számotokra?
hasonló mint amit 9 es írt
Nagyon tetszik a fehér alsó
Velem jól járnál mert a zokni az első amit húzok fürdés után. Részemről szexnél is fent van legyen az csaj vagy pasi. A tangával nem tudom hogy állsz mert csak tangát hordok, néhány kiselejtezett darab szexnél is fent van a farkincám+golyók számára kialakított lyukkal.
Hétköznapokban amennyire csak lehet feszülős viselet, itthon csak legging. Tehát mindig csodálhatod a sztem formás lábam, fenekem és felsőtestem :)
30f bi
Engem nem igazán izgat egyik sem, de ha a párom szeretné, akkor ezen biztosan nem múlna, nem taszít, inkább semleges, így biztos, hogy megengedném neki.
24/F/m
Imádom nézni, ha egy srácnak kivillan a boxer alsója
nagyon sexy :)
És öltözőben is szeretem nézni ahogy a srácok tolják le a gatyájukat és látni milyen alsót hordanak
18-as
A kép jó. De valahogy fura a szemnek. Mert a lábbak valahogy nem illenek a testhez. Túl izmosak egy ilyen testhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!