Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! 10-es skálán hányast adnátok SAJÁT magatokra?
10- iszonyú helyes akiért sokmindenki odavan
1-es aki sokak szerint ronda
A kettő közötti értékek érdekelnek legfőképp.
Rám sok meleg 7-est ad, és azt mondják, ha aktívabban sportolnék 8-as is simán lehetnék.
Hányast adtak a kinézetetekre a barátaitok, meleg ismerőseitek, stb ?
24/f/m
9-es talán.
Még mindig modellkedek főleg külföldi 'runway" és ha ezt is hozzáteszem akkor följebb pontoznak.
10zintén én megszoktam magamat, de hogy valóban extra- lennék e azt nem tudom...
Na várj, itt most csak a kinézet, vagy más faktor is számít? Gondolok itt az anyagiakra, az intelligenciára, a humorra, családi háttérre, műveltségre stb.
Ha csak kinézet, akkor olyan 7-8 között. Manapság inkább 7, mert felszaladt rám pár kilo és nem látszik meg annyira, hogy régen aktívan sportoltam (ugyebár a jó párkapcsolat átka...). Ha a többi is, akkor 9.
Hű, de "csúf" lehetsz, ha mínusz kettőt adtál magadnak. :)
Én egy 5-t adok magamnak, más véleménye meg nem érdekel.
Ismerőseim 8-10 közé szoktak behatárolni, én magamnak 7-et adnék. (Nem egoista vagyok...)
20/f(p)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!