Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy ez fura de szerintetek normális az, hogy ha régen szerettem ha csikiznek és most is vágyom rá? Szal gyerekként szerettem ha csiklandoznak és most is vágyom rá? Megmondjam egy barátomnak? 24f
Figyelt kérdés
Ő meleg én nem, de azért rá gondoltam, mert talán ő nem viszolyog egy másik fiútól. hetero barátaimnak nem mondom barátnőm meg nincs és férfiatlan lenne ilyet miondani neki. szerintetek megtegyem? Ha igen mit mondjak neki?2017. okt. 11. 23:38
1/3 anonim válasza:
Igen férfiatlan! Ha meleg vagy akkor kérd meg ha meg nem várj a barátnőig.
2/3 anonim válasza:
A csikizés elvileg nagyon erős kapcsolatépítő testi kontaktus két személy között. Amennyiben szívesen kerülsz közel a fennemlített barátodhoz, akkor csak hajrá.
3/3 anonim válasza:
Volt, hogy a csikizésből lett a folytatás... Ha a csikizés közben lent bekeményedik, nem is biztos, hogy heteró vagy... Kipróbálnám veled, annak ellenére, hogy már elég régi a kérdésed! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!