Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk nektek milyen érzés passzívkodni? Főleg a lelki része érdekel.
Figyelt kérdés
Lelkileg is jelent valamit a popsiszex vagy csak testileg jó? Újabban nagyon rákkattantam a témára, vágyom a farokra, pedig sokáig elzárkóztam a dologtól. Jó lenne kapcsolatban megélni ezt a vágyamat, de lehet hogy csak az én fejemben él pozitívan ez a dolog. Szóval lelkileg nem érzi magát ettől kevesebbnek vagy rosszabbnak az aki már átélte?2017. okt. 6. 14:32
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy és milyen kapcsolatban szeretnéd megélni ezt a vágyadat?
2/5 anonim válasza:
Lelki része?
Ezt nem értem.
Azért vagyok passzív, mert ebben a szerepben szeretek lenni, és így tudom a legtöbbet kapni és nyújtani az ágyban a párommal.
Soha ebből problémám nem volt magamnak.
3/5 anonim válasza:
Jó érzés, hogy rábizhatom magam a páromra, jó hogy ő irányít, én pedig átadhagom magam neki, ezzel kimutatva hogy szeretem őt és bizom benne.Jó érzés amikor annyira közel kerülünk egymáshoz valakivel, hogy így kitárulkozhatom neki,és adhatok neki valamit.Utána is jó érzés, hogy kimutattuk a szeretetünket/vonzalmunkat és együtt megkönnyebbültünk,kielégültünk.Nekem jó, hogy "szolgálhattam" ezzel a partnerem és még én is élveztem,kielégültem, merthogy természetesen testileg is nagyon jó.Ez csak egy buta elmélet, hogy valaki ettől kevesebb vagy rosszabb lesz, igaz hogy sok helyen,helyzetben a megalázás eszköze is lehet, de nyilvan olyannal kell csinálni, aki tisztel és kíván téged es akit te is tisztelsz,szeretsz,tehát aki nem hatalmi játéknak, erőfitogtatásnak fogja fel, hanem szeretkezésnek.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez bíztatóan hangzik utolsó.
2017. okt. 6. 18:57
5/5 anonim válasza:
Csak alátámasztani tudom a 3-as választ adó passzív társam véleményét. Csodálatos, hogy átadhatom magam a pasimnak, kitárulkozhatok neki, magamba engedem, nézem az arcát, átkulcsolom a lábammal, nyomom magamba, és elönt engem is a forróság, mikor látom, hogy belém robban, és az egyik legjobb, legintenzívebb érzést éli meg, amit az ember kaphat a Földön.. És mindezt velem, bennem..😊 Most azonban sajnos nincs párom.😞 47/ p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!