Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van magyarországon olyan hely ahol sok meleg lakik? Kifejezetten melegek által frekventált hely?
Magnum szauna
CoXx Bar
Alterego
Sauna69
És mi alapján mondtad meg, hogy meleg? Nem mintha számítana...
2,5 éve élek Budapesten. Nincs több meleg, mint vidéken (jó persze, talán pár meleg felköltözött meg Budapest majd' 10x nagyobb, mint bármelyik város, ezért nyilván arányosan kell nézni), annyi van, hogy picit toleránsabbak az emberek és ezért többen vállalják fel.
Nem hiszem, hogy lennének olyan lakóhelyek, ahol kifejezetten melegek élnek, de ismerkedésre/találkozásra alkalmas helyek vannak.
15 éve élek magyarországon és Bp-n de nem hinném hogy itt több a meleg egyet kell értsek az előttem válaszolóval. Én bi vagyok és meleg bárokon kívül nincs nagyon ilyen hely. Vagy ha van én nem tudok róla.
19/L
Vannak belvárosi klubok, étteremek, bárok ahova elég sokan járunk és bár nem kifejezetten meleg klub egyik sem mindig sokan vagyunk szerencsére.
A tütü jó hely volt de szinte ahogy kinyitott be is zárt.
A Bazilika környékén sok jó szórakozóhely van, ahol találhatsz partnert.
Corvin negyed környékén sok a meleg?
Én cigókat láttam csapatostul!
Az egész hely a búvohelyekről ismert...:D
Nekem már nincs rá szükségem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!