Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy meleg a barátom ha ezeket csinálja?
A baràtom azt mondja,hogy ő nem meleg és nem érdeklik a férfiak. Nincsen identitás zavara,egyértelműen csak a nőket szereti. Ez idáig rendben is lenne, volt neki több barátnője is. Az már más tészta,hogy ez tartott kb 1-2 hónapig amíg eljutott velük a szexig aztán valami ürüggyel lerázta őket. Most nincs felkészülve komoly párkapcsolatra meg hasonló duma. Elég régóta ismerem és tényleg nem gondoltam volna,hogy meleg,de szerintem az. Ugyanis amióta megtudta rólam,hogy homoszexuális vagyok megváltozott a kapcsolatunk. Csak úgy random megölelget és megpuszil. És...rengeteget piszkál ez mellett. A suliban mellém szokott ülni,az órákon ha teheti akkor engem bámul és direkt piszkálódik. Hülyeségeket kérdez. Pl hogy "Tetszem neked ugye?" "Voltál már fiúval?" "Beindulsz rám igaz?" Közben vigyorog rám és a combomat simogatta. Szaktanárit 3-at kaptam miatta,mert az órán ezért a húzásáért fellöktem a székkel együtt. Akkor nekem jött és verekedtünk. Aztán a következő órán is ezt csinálta és csak veszekedtünk,de mindketten megkaptuk a szaktanárit,mert többszöri figyelmeztetés után sem hagytuk abba a beszélgetést. Szerdán is kaptam szaktanárit hasonló okból kifolyólag. És ő ül le mellém mindig. Elpaterol mást, ha más társam mellé ülök le akkor meg képes üzengetni facebookon, vagy radír darabkàval dobálgat és ha rá nézek mosolyog,húzza a szemöldökét vagy bemutat nekem. Viszont az suli után ha megyünk a városba akkor ennél is rosszabb néha. Becézget, cicámnak nevez, kinevet ha rászólok. Bementem a T mobilba sim kártyát csináltatni, jött velem. Ő akart,mindenhova kb követ engem. És ott nyilvános helyen megsimogatta a hátamat. De nagyon közel jött hozzám és iszonyat gáz volt. Utána meg megakarta fogni a kezemet amikor sétáltunk az Árkádban. Lassan már szégyellek vele mutatkozni,mert direkt leakar égetni vagy nemtudom. És ezt tegnap este megmondtam neki amikor voltunk a városban. Tök komolyan elmondtam,hogy zavar,hogy így viselkedik velem,hogy a suliban is lejárat. Ő meg értetelenkededik, azt mondta,hogy ő nem akart engem megbántani és megfogadta,hogy máskor nem lesz ilyen. Ennek ellenére nem telt el fél perc és már jött a szokásos nagyképű öntelt dumával. Hogy "de azért oda vagy értem még ugye?" igaz most kedves volt utoljára és kicsit más stílusban kérdezte nem annyira beképztelt pofával kérdezte. És elköszönéskor meg megölelt engem,puszit is akart adni, de ellöktem. Szerintem csak szórakozott velem. Ma reggel meg azt üzente,hogy meghív moziba ha kibírok mellette pár órát..mert ő azt gondolja magáról,hogy mindenki hasra esik tőle olyan jóképű. Minden egyes mondatából árad az önteltség. De nem tudom mire vélni ezt a fajta viselkedést. Hozzáteszem mindig ilyen volt alapból is, csak velem nem csinálta ezeket. Viszont én arra gyanakszom,hogy lehet meleg...vagy nem tudom. Most hirtelen túl sok időt akarna velem tölteni, de úgy állítja be mintha én térden csúszva könyörögtem volna,hogy a hétvégén találkozzunk.
Ti mit gondoltok erről?
Amúgy nekem tetszik a barátom. Nem csak külsőre. Tényleg helyes srác. De szeretem is őt és ha nem akarna leégetni,piszkálni és ha tényleg meleg lenne..akkor lehet,hogy több lenne köztünk. Talán..Volt már barátom,de nem szerettem csak külsőre jött be és csak szex volt.
Mindketten 18 évesek vagyunk. Gimisek.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!