Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
29 éves meleg fiú vagyok szlovákiából... hamar megbékéltem azzal, hogy más vagyok, mindenkitöl csak pozitív jeleket japok kinézetre, miegymás... DE! Nem találok egy fiút/férfit, akit kapcsolat érdekelne... minden pasas aki valami chaten vagy valahol rám ír és ismerkedünk, úgy végzi , hogy elundorodok töle, mert mindegyik azzal jön, hogy de ö nem meleg és a lányokat is szereti... én meg már olyan szinten vagyok, hogy bár senkivel semmi bajom, hogy ha megtudom, hogy a pasi akár 1x is volt lánnyal elundorodom... tisztára az az érzésem, hogy én vagyok az egyetlen meleg... már próbáltam is ilyenekkel tartani fen kapcsolatot, de sosem érnek rá, meg mindig fontosabb a barátnö feleség... az az érzésem hogy sosem leszek boldog és mindig egyedül maradok...
2017. szept. 26. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Lehet ,hogy rossz helyen keresgélsz . Aki már volt nővel és pasival is ,az szerintem biszexuális. Próbálj olyan helyen keresgélni ,ahol csak melegek vannak. :)
2017. szept. 26. 23:36
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Én is pontosan így vagyok ahogy te, de nekem meg főleg olyanokhoz van szerencsém akik a fél férfilakosságot végigkefélték már a városban...:/
2017. szept. 26. 23:51
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Én csak azt érzem, hogy lassan 20 éves leszek és megvagyok győződve arról, hogy soha nem lesz senkim pedig én probáltam, ezért azt hiszem a szerelmet nem nekem találták ki, úgy tudom nehéz heteróként is igaz szerelmet találni, hát melegként még nehezebb. Szerintem örökre egyedül maradok :D, nem érzed ezt egyedül! Ilyen ez az elbaszott világ :)
2017. szept. 27. 01:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát... nem is tudom, mert bejelentleztem épp egy meleg chatre, és éppen láttam egy hirdetést, amibem meg volt addva kód albumhoz... megnéztem az albumot és valami pali nöo szerkóbam pózol a képeken, de neki barátnöi van, akit imád, szereti ha valami aktív férfi keményen adagolja, vagy ö adagol valami csupasz passzívat...hát... és ilyenek vannal ott csak... vagy rám ír itt egy pasas most, higy 41 éves, meleg ismerkedne, kapcsolatot szeretne, majd a 3. Üzenete, hogy 3 éve vált el a feleségétöl... én már ezt komolyan nem értem!
2017. szept. 27. 01:10
 5/5 anonim ***** válasza:
86%

Nem Te vagy az egyetlen!

Én is undorodom a bisexektől!

Próbálj meg személyesen ismerkedni, persze tudom, könnyű mondani, de hidd el neten nem a legjobb.

Én is találtam párt pedig 23 vagyok és már évek óta együtt vagyunk.

Szerintem a megoldás, ha kimozdulsz otthonról, ha utazol, Amsterdam, Madrid, Syydney, London annyi a meleg dögivel.

2017. szept. 27. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!