Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, ti benne lennétek úgy biszex hármasban ha nővel is kellene foglalkoznotok?
Figyelt kérdés
2017. szept. 23. 20:36
11/18 anonim válasza:
Biszex 3-as csak akkor lehetőség nálam ha a másik kettő biszex pasi. Tehát csak 3 pasi lenne.
12/18 anonim válasza:
Bár én nem vagyok meleg, de benne lennék egy ilyenben:D
14/18 anonim válasza:
A meleg azt jelenti, hogy nem fekszik le nővel. Erre csak 2 biszex pasi képes, meleg nem.
15/18 anonim válasza:
Nem!
Soha!
Undorodok a nőktől, és lelohadna a gondolattól is, hogy egy nő nézzem amikor dug a pasim...Asszem neki is...jó egy hétre.
17/18 anonim válasza:
Én maximum úgy ha a lány csak nézi.
27/mF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!