Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Se vele se nélküle helyzetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se vele se nélküle helyzetben mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy kicsit más a helyzet, mint elsőre gondolnátok.

18 éves srác vagyok.

Eszeveszetten próbálok heteró életet élni, 0 sikerrel. A lányok nagyon aranyosak, szépek, kedvesek, de szexuálisan egyszerűen nem vonzanak.

A férfiak viszont csak és kizárólag szexuálisan vonzanak. Eddig egyszer voltam fiúval, lánnyal pedig egyszer sem.

Tudom, hogy nem vagyok teljesen meleg, éppen emiatt próbálom a melegségemet teljesen elnyomni, mert ha véletlenül kiderül a dolog (mármint az, hogy együtt voltam egy fiúval), akkor duplán gáz a helyzet, hisz én hosszútávú kapcsolatot egy lánnyal szeretnék, viszont mindenki azt hinné, hogy én "klasszikus" meleg vagyok.

Éppen emiatt egyszerűen nem merem kockáztatni a dolgot. Megpróbálnék ismerkedni srácokkal neten, de amint "kitisztul a fejem", rájövök, hogy ez mennyire "veszélyes" és gyorsan kilépek.

Igazából számomra egy álomkapcsolat úgy nézne ki, hogy egy biszexuális lánnyal járnék, aki szexuálisan csak a lányokhoz vonzódik, de érzelmileg a fiúkhoz, így a kapcsolatunk mellett mindketten nyugodtan lefekhetnénk a saját nemünkből valókkal (ez mennyire betegesen hangzik lol).

Mit tegyek?

Hogyan fogadjam el, hogy fiúkkal szeretnék bizonyos dolgokat csinálni?

Vagy inkább keressek egy aszexuális barátnőt?

Miért nem lehetek egyszerűen teljesen meleg vagy teljesen heteró?

2017. szept. 23. 13:51
 1/3 Maximilian01 ***** válasza:
85%
Nagyon megértelek,hasonlóan érzem magam én is. se ide se oda igazán de egy kicsit mindkettő jó lenne:)
2017. szept. 23. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon hasonló helyzetben vagyok. :(

16/F

2017. szept. 23. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem el kellene fogadnatok magatokat.fejben rendet kéne tenni.tudom ezek ilyen bla bla tanácsok de tényleg ez a titok nyitja.keressetek olyan partnert aki bevezet a két férfi közti szerelem érzelem és kapcsolat titokzatos világába.és ha tetszik már nincs mit kérdezni!drukkolok!
2017. szept. 23. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!