Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek az alábbi két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az alábbi két srác közül melyik néz ki jobban és melyikkel szexelnétek előbb? én a 1-essel. F

Figyelt kérdés

1 [link]

2 [link]

a legjobb barátom a 2.-at vinné, én nekem soha nem kéne, túl férfias. a másik egy 22 éves fiú.

2017. szept. 17. 21:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
82%

Nekem a 2-es jobban tetszik.

20/F

2017. szept. 18. 14:19
 22/32 anonim ***** válasza:
82%
Egyértelműen a kettes jobb.
2017. szept. 18. 22:02
 23/32 anonim ***** válasza:
82%
Egyértelműen a 2. Az első egyáltalán nem jön be.
2017. szept. 19. 00:14
 24/32 youngboy26 ***** válasza:
82%

Nekem mindkettő sem jön be.

Az első a piercing-Vál van bajom.

A második, meg nagyon nagy ember.

Ha gondoljátok Irhattok. Bp-n élek - miért a többek az első jön be, mi az ami megnyerő számukra?

Ptivi jöhet

2017. szept. 19. 00:20
 25/32 anonim ***** válasza:
82%

Istenek de aranyos és jó szívű vagy! :') el olvastam a kommented és nagyon kis aranyos vagy! :)

19/L

2017. szept. 19. 09:12
 26/32 anonim ***** válasza:
82%
25ös vagyok és a kérdezőre értetem! :)
2017. szept. 19. 09:49
 27/32 anonim ***** válasza:
82%
Az, hogy valaki valakihez vonzódik, sok különböző tételből áll össze. A barátod több szempontból homokos, mint te. Gondolom, alkatra nem a lányokra indulsz be, és ennyi. Viszont egyáltalán nem vonzódsz a férfiassághoz, sem mint elvontabb fogalomhoz, sem mint külső megjelenéshez. Sőt, még érzelmeket is a lányosabbak lények indítanak el benned. Ahogy írod, hogy szegényke... gondolom, már egészen bele is szerelmesedtél abba a cuki fényképbe, nemde? A te mentalitásod gyakorlatilag alig különbözöl attól, ahogy a heteroszexuális férfiak működnek. Ennek a totál ellentéte, amikor valaki arra vágyik, hogy valami szőrös mackóbácsi ölelgesse. Hiába vitatkoztok, hogy kinek van jobb ízlése, mert ez már nem ízlés kérdése. Egyszerűen nem tartoztok a barátoddal egy szexualitási kategóriába. Hetero- és homoszexualitás közé nagyon időszerű lenne már beiktatni köztes fogalmakat.
2017. szept. 19. 14:28
 28/32 A kérdező kommentje:
igazad lehet. abban azért különbözöm hogy én sokkal érzelmesebb érzékenyebb vagyok és nem akarok erős és agydarab lenni, még akkor sem ha sajna alkatilag eléggé az vagyok. kimutatom az érzéseimet, nem rejtem el.
2017. szept. 19. 17:11
 29/32 A kérdező kommentje:
egyébként tényleg kicsit beleszerettem a képbe :D
2017. szept. 19. 17:17
 30/32 A kérdező kommentje:

még van 2 kép. itt látszik hogy azért fiú. [link]

itt meg hihetetlenül cuki azzal a rózsaszín hajjal, bár pofátlanul kisfiús az arca xD

[link]

2017. szept. 19. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!