Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedte, hogy szexeljek vele, szerelmes belém, szeret engem, de azt mondja, hogy ő nem meleg akkor mi?
Évek óta ismerem őt. Szerelmet vallott,megcsókolt egy elég váratlan pillanatban. Nem egyszer azt mondta nekem,hogy "szeretlek". Megölel,megérint,volt hogy beszélgetés közben megfogta a kezemet, mindig meghallgat,tanácsot ad,ott van mellettem ha baj van. Ő az első aki "ugrik" és azonnal segíteni szeretne, mindenről tudni akar,imád kérdezősködni és taperolni, és szeretlekezni. Szexeltünk is párszor, amikor együtt vagyunk és csak KETTEN ez a kölyök egy energia bomba,elhalmoz a szeretetével a maga módján és gátlástalan,nagyon!!!nagyon! De mások előtt ha társaságban vagyunk,hozzám sem szól,kerül engem, vagy lekezelő,flegma és többször is beszólt nekem vagy ellenséges volt és kötekedő. Meghívtam egy házibulira elöző hónapban. Voltunk kb 20-25-en már nem emlékszem pontosan. A barátom nem mellém ült le, nem köszöntött fel, egész este morgott és hihetetlenül csúnyán méregetett, egyszer amikor elment mellettem nekem jött,néha beszólt ha a többiekkel beszéltünk. Ha a városban találkozunk akkor rám förmed hogy ne bámuljam,ne érjek hozzá. De ha pl kocsiban voltunk ott meg rám ugrik és csókolgat,simogat és kedves. Előtte még le gyilkolt volna pedig hozzá se értem. És tegnap este amikor megint találkoztunk feljött hozzám. Szexeltünk aztán közölte velem hogy amúgy ő NEM MELEG nem is BISZEX. De nem is hetero,mert lánnyal volt már és nem tetszett neki,biztos abban is,hogy nem hetero. Rendesen összekaptam ezen vele, nagyon kihozott a sodromból ezzel a dumájával. Nem először utal arra,hogy ő nem homoszexuális. Csak úgy vagyok neki,mert jó velem, de mással biztos sz!r lenne. Ilyenkor kiabál velem,tegnap is. Elgurult a gyógyszere! Rugdosta az ágyat,ordibált és azt hajtogatta ő bizony nem meleg. Akkor mi basszus? Mi a baja? Miért ilyen rideg velem és kezelhetetlen? Utálom a hangulatváltozásait.
Amikor ketten vagyunk többnyire kedves,velem akar lenni mindig. Társaságban,idegen-nyilvános helyen meg bunkó,bántó. Olyan dolgokat illetően ami cseppet sem vicces és felejtős. Komoly dolgokkal kapcsolatosan sértett meg és taposott belém. És sosem kért bocsánatot,nem mutatott még megbánást. De imádom őt,mert amikor ketten vagyunk..teljesen más és áh nem tudom miért vagyok belé szerelmes.
19 éves amúgy. 6 éve ismerem 2 éve folytatok vele viszonyt.
22/f aktív
Mintha csak rólam írtad volna a történetet. Vagyis a régi önmagamra ismertem.
Nem tudtam magam elviselni meleg ként, még a gondolat is fájt, mikor együtt voltam az akkori párommal akkor olyanok voltunk mint ha mágnessel lettünk volna összekötve.
Viszont mikor más is volt velünk (baráti társaság, házibuli stb.) akkor haragudtam rá mintha ő tehetett volna arról hogy meleg vagyok. Mindenért őt hibáztattam.
El is hagyott 3 év után. Viszont akkor az a mérhetetlen nagy fájdalom kellett ahhoz hogy rájöjjek őt is megnyomorítottam érzelmileg és magamat is.
Azóta van egy párom és vele mindig tudok kedves lenni bármilyen társaságban. Megbékéltem magammal és a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!