Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a férfi lábakra való izgulástól? (22/F)
Figyelt kérdés
Pl en szeretek cipőt nyalni lábat zoknis lábat meg azt is ha rám áll egy férfi. nem érzem magam betegnek szimplán fétis.2017. szept. 10. 18:41
1/11 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgat, ha valaki ráizgul az Adidas Superstarba vagy mondjuk Nike AF1-be bújtatott lábamra 29/F
2/11 Barbie0022 válasza:
Szimpla fétisnek tartom én is. Engem személy szerint csak a meztelen lábak, talpak érdekelnek, zokni és cipő nem igazán. Szeretem a szép lábakat, de ugyanúgy élvezem, ha az én lábammal foglalkoznak.
28F
3/11 anonim válasza:
Én nem értem, hogy lehet rá izgulni ! :D
4/11 anonim válasza:
Szeretem én is a fiúk szép ápolt lábait.
Szeretem kapni is, nagyon jó érzés, amikor a talpamat masszírozzák nyalogatják.
Sokan vagyunk ezzel így, ez egy sima fétis.
28f
5/11 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, neked ez a fétised.
7/11 Kisumi válasza:
Szintén izgat, de a cipők nem vonzanak. A meztelen láb és boka ami felizgat. 20F
8/11 anonim válasza:
Engem inkább a bokától felfelé izgat inkább.
9/11 Király Péter 1 válasza:
Sok fiúnak van ez lábfetis, engem is bepörget elegáns fényes cipő persze fiún. Kinek mi a normális?
10/11 anonim válasza:
Én imádom, ha valaki nyalatja a lábát, zokniját. Eléggé sub vagyok + fetisiszta, talán ezért :D Lábbal való fojtás is vonz :)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!