Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Potenciazavarokkal passzívként lehet kapcsolatom?
Sajnos kezdő is vagyok, nem igazán mertem eddig a saját nemem felé nyitni. Talán inkább lelki okai vannak. 30/ffi
Csak a passzív szerep érdekel. Az izgat.
Utolsó, aki meleg az nem fog csajt keresni. Vagyis... Lehet, hogy fog. Sok meleg házasságban él.
De kinek jó ez?
A férj szenved. Nem szereti a feleségét, nincs iránta nemi vágya.
A feleség... Szintén, mert a férje semmit nem érez iránta.
A gyerekeknek, ha vannak/lesznek megint nem jó.
Aki meg hetero az nem fog azonos neműt keresni vagy ha keres nem lesz jó egyiküknek sem.
Vagy ha nálad ennyi az egész és ha az lenne a "normális" akkor azonos neműt keresnél minimum biszex vagy, fogadd és ne nyomd ezt a "keress csajt" dumát.
Én a 2. válaszoló vagyok:
magamban én úgy vezettem le a kérdésedet, hogy mivel a tudatoddal elnyomod a benned rejlő homoszexuális vágyakozást, a tested így tiltakozik, hiszen ezen részed tisztában van vele, hogy mire van szükséged! Szerintem engedd el magadat és keress egy hozzád méltó, illő személyt, aztán ásó, kapa... :D Az én logikám alapján mihelyst megbékültél a gondolattal, hogy te a saját nemedhez vonzódsz és sikerült találnod egy arra érdemes személyt, a potenciazavar meg fog szűnni nálad.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!