Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Potenciazavarokkal passzívként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Potenciazavarokkal passzívként lehet kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Sajnos kezdő is vagyok, nem igazán mertem eddig a saját nemem felé nyitni. Talán inkább lelki okai vannak. 30/ffi

Csak a passzív szerep érdekel. Az izgat.

2017. szept. 9. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Eddig több olyan passzív barátom volt akinek nem állt fel
2017. szept. 9. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Ki tudja, lehet attól felállna, ha benned lenne valaki, nem?
2017. szept. 9. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Keress valami csajt...
2017. szept. 9. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó, aki meleg az nem fog csajt keresni. Vagyis... Lehet, hogy fog. Sok meleg házasságban él.

De kinek jó ez?

A férj szenved. Nem szereti a feleségét, nincs iránta nemi vágya.

A feleség... Szintén, mert a férje semmit nem érez iránta.

A gyerekeknek, ha vannak/lesznek megint nem jó.

Aki meg hetero az nem fog azonos neműt keresni vagy ha keres nem lesz jó egyiküknek sem.

Vagy ha nálad ennyi az egész és ha az lenne a "normális" akkor azonos neműt keresnél minimum biszex vagy, fogadd és ne nyomd ezt a "keress csajt" dumát.

2017. szept. 10. 00:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok teljesen meleg. Inkább bi, de most nagyon erős vágyódás van bennem egy aktív partner után, és igen nőt valahogy nem igazán szeretnék. Ez van.
2017. szept. 10. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem gond, találsz partnert, és így is el lehet élvezni.
2017. szept. 11. 09:43
 7/7 anonim ***** válasza:
82%

Én a 2. válaszoló vagyok:

magamban én úgy vezettem le a kérdésedet, hogy mivel a tudatoddal elnyomod a benned rejlő homoszexuális vágyakozást, a tested így tiltakozik, hiszen ezen részed tisztában van vele, hogy mire van szükséged! Szerintem engedd el magadat és keress egy hozzád méltó, illő személyt, aztán ásó, kapa... :D Az én logikám alapján mihelyst megbékültél a gondolattal, hogy te a saját nemedhez vonzódsz és sikerült találnod egy arra érdemes személyt, a potenciazavar meg fog szűnni nálad.

25f

2017. szept. 11. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!