Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan ez a zagyvaság, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan ez a zagyvaság, hogy a melegek operát hallgatnak és egy tunya meg sznob emberek akik kaviárt falatoznak, költőtől idézgetnek és dugnak? :D

Figyelt kérdés
Én egy erős férfi vagyok, ezermester, nem riadok meg pár 50 kg-os cemnetes zsáktól és képzeljétek meleg vagyok! :D nem értem honnan jön ez a baromság :D
2017. szept. 8. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
tőled, mivel én most hallom először
2017. szept. 8. 22:34
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Ezt így még én sem halottam.

Inkább az a sztereotípia szokott lenni ,h egy meleg:

érzékenyebb a heteroknál, lányosan affektál,feminin,és az Andrásira jár parádézni. Lány barátai vannak 90%-ban akikkel shoppingolni jár és megbeszélik ,h éppen ki milyen férfival kavar vagy ki tetszik nekik.

Nagyon piperkőc és feminin ruhákat hord közben pedig rázza a fenekét és egy nőként viselkedik.

Na ez sztereotípia a javából,igen vannak ilyen melegek,de sokkal kevesebben vannak mint a melegek nagyobb része.Hiszen egy igazi férfias melegen semmi sem látszik és a csajok sokszor bepróbálkoznak náluk akárcsak a hetero pasiknál,de legtöbb esetben egy fús meleg nem reklámozza ,h meleg illetve rejtőzködő életmódot folytat.

Nekem van villanyszerelő meleg haverom és hobbi testépítő is semmi nem látszik rajtuk egy kicsit sem ahogy rajtam sem.

2017. szept. 8. 22:43
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
A mûvészek közt az àtlagnàl több meleg. Balettàncos, stylist, divattervezô - ezek tipikusan olyan szakmàk, ahol sok meleg férfi dolgozik.
2017. szept. 8. 22:59
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Én 50 kg-is cementes zsákot el sem bírnék. De ha elbírnék, sem venném fel, mert összekoszolná a ruhámat.

Viszont operát sem hallgatok, sznob sem vagyok és még életemben nem ettem kaviárt. De meleg vagyok szintén.

2017. szept. 8. 23:25
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

A médiából. A filmekből.

Amúgy az operákat én sem kedvelem, humánosabb beállítottságú vagyok, de nem idézgetek költőktől, sznobnak sem mondanám magamat.

A kaviárt viszont szeretem. :)

2017. szept. 8. 23:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az opera stimmel, és van akváriumom, a többi rám sem igaz :D
2017. szept. 9. 08:12
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Az operát nem szeretem, a komolyzene egyéb részeit igen, különös tekintettel Bach és Chopin műveire.

A kaviárt nagyon nem szeretem. :D

Költőktől szoktam idézgetni, mikor az alkalom megfelelő és úgy vélem, hogy a helyzet ezen a módon írható le legszebben magyarul.

Tunya? :D

Mérgezett egér típus vagyok, minden szökőévben sétálok csak, amúgy majdnem futástempóban megyek mindenhová, kevés kivételtől eltekintve csak gyalog, kínosan ügyelek a percre pontos megjelenésre.

Dugni szoktam, de ez azt hiszem minden emberre igaz, akinek van párja.

Én nem vagyok erős pali, kifejezetten lexikális típus vagyok, de nem gondolom, hogy emiatt kevésbé lennék férfi.

A természettudományban nem egyszerű olyat mondani nekem, amiről nem tudok legalább pár mondatot, a szépirodalmat illetően pedig ennél is nehezebb olyan művet mondani, amit nem olvastam jó néhányszor.

Nem tudom, mi a francért kéne mindenáron a testi erőm alapján megítélni a férfiasságomat, mikor egyszerűen ebben nem vagyok jó. És? Most bújjon vissza a f*rkam?

2017. szept. 9. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
A filmekből. Hogy ők honnan szedték? Azt már nem tudom, de kezdem nagyon unni a "De nem látszol melegnek. Biztos, hogy meleg vagy?" típusú megjegyzéseket.
2017. szept. 9. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:
86%

Hát... én szeretem az operát és az irodalmat (ennél fogva néha még idézni is szoktam költőktől), utálom a kaviárt, tunyának nem mondanám magam... Ja igen, és dugni is szoktam, mint, felteszem, a heterók is...

Micsoda marhaság ez már :)

2017. szept. 10. 19:58
 10/10 anonim ***** válasza:
83%
Valószínűleg onnan, hogy a melegek sokkal fogékonyabbak a kultúrára, mint az átlagmeber, és ezért gondolják, illetve összekötik a kifinomultságot a meleggel, és ez a baj.
2017. szept. 11. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!