Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal PASSZÍV! Srácok nektek melyik korosztály jön be?
18-25.
Szerintem biztos találsz olyat,akinek nem lesz gáz, és komolyabb dolgot keres. Leginkább a 30-35 feletti korosztályban próbálkozz és inkább személyesen, figyeld a meleg eseményeket,rendezvényeket, próbálj minél többre elmenni és kezdeményezz, esetleg igényesebb,fizetős társkeresőkön(én nem használom őket, nem tudok ajánlani,google-el,biztos találsz párat), ott írd ki az adatlapodra,hogy komoly kapcsolat érdekel és te is írogass olyanoknak akik szimaptikusak.
Egyébként miért vagy 41 évesen full kezdő?Eddig nőkkel voltál?
20/F/P
Hehe látom nagyon elárasztottad a homoszexuális rovatot a kérdéseiddel, kedves kérdező! :D
A kérdésnél maradva meg:
Személy szerint a nálam idősebbek, olyan 45-ig. De van olyan nálam fiatalabb, aki idősebbnek tűnik. Szóval nem igazán a kor számít.
34 voltam (ezt még leírni is szörnyű...annyira nem érzem magam annyinak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!