Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Szerintem passzívból van több. Bár szerintek ezt nem lehet így "mérni". Nyilván számít hogy városról vagy vidékről van e szó. Fiatalokról vagy idősebbkről. Biszexekről vagy melegekről. Stb..
2/9 anonim válasza:
Látom törölve lett a hozzászólásom
Csak szólok, hogy tényleg nem tudtam mi a különbség az aktív és passzív között, és szerintem a hozzászólásom egyáltalán nem volt homofób
3/9 anonim válasza:
Kettes a passzívot dugják, az aktív pedig dug. It's simple as it sounds.
4/9 anonim válasza:
Meleg aktív pasi kevés van, biszex aktív pasi sokkal több.
De passzív meleg az viszont sok. (Az unit most hagyjuk).
Azért ez néha függ nézőpont kérdéséből is.
A passzív ismerőseim kevés aktívról nyöszörögnek.
Az aktív ismerőseim meg kevés passzívról.
5/9 anonim válasza:
Kettes, ha nem tudod, mi az aktív és mi a passzív, mit keresel a kategóriában?
Egyébként nekem is úgy tűnik, hogy passzívból van több, jóval több. Lehet, hogy ott, ahol te élsz, pont fordítva van.
6/9 anonim válasza:
Eddig én több passzívval találkoztam, mint aktívval. Pedig én is passzív vagyok inkább...
7/9 ftf1983 válasza:
Passzív van több, bár szerintem még több kéne :D
8/9 anonim válasza:
Aktív vagyok, de ha akad egy igazi karizmatikus jóképű férfi nagy farkassal akkor minden további nélkül leszek a barátnője. :)
9/9 Király Péter 1 válasza:
Nem ezt tapasztaltam, ellenkezőleg passzívból van több jóval, közösségen neten. meleg klubban is beszélgetések után főleg, lehet látni is illetőn. Én kivel írok, írtam nem kevés abból kilencven százalék passzív.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!